«Υποδοχή» στον Παναθηναϊκό από οπαδούς του ΠΑΟΚ!

«Υποδοχή» στον Παναθηναϊκό από οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Νίκος Αθανασίου
«Υποδοχή» στον Παναθηναϊκό από οπαδούς του ΠΑΟΚ!

bet365

Περίπου είκοσι οπαδοί του «δικεφάλου» βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για να φωνάξουν συνθήματα κατών των παικτών του «τριφυλλιού».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη για την αυριανή (Πέμπτη, 7μμ) ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού» να έρχεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη!

Περίπου είκοσι οπαδοί του «δικεφάλου» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μόλις είδαν τους «πράσινους» φώναξαν εις βάρος τους συνθήματα και έκαναν χειρονομίες. Η κατάσταση δεν ξέφυγε και με την παρέμβαση της αστυνομίας το θέμα τελείωσε άμεσα, με την αποστολή να αναχωρεί για τον ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο αεροδρόμιο βρισκόταν ο Γιώργος Σαββίδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Κυριάκος Κυριάκος, οι οποίοι περίμεναν την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην πόλη με το ιδιωτικό του τζετ! Ο μεγαλομέτοχος και τα στελέχη του ΠΑΟΚ αποχώρησαν αμέσως ενώ ο Γιώργος Σαββίδης παρέμεινε στον χώρο και αποχώρησε αργότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα