Δίνει το περιβραχιόνιο στον Ντοναρούμα η Μίλαν

Δίνει το περιβραχιόνιο στον Ντοναρούμα η Μίλαν

Δίνει το περιβραχιόνιο στον Ντοναρούμα η Μίλαν

bet365

Η Μίλαν τα δίνει όλα για να κρατήσει στο San Siro τον Τζίτζιο Ντοναρούμα και όπως προκύπτει είναι έτοιμη να του δώσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21+).

Πριν 1.5 χρόνο δεν τον ήξερε κανένας. Σήμερα όμως, θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο στην ηλικία του, έχει ξεπεράσει τα 50 παιχνίδια με την Μίλαν, έχει παίξει 3 φορές με την Εθνική Ιταλίας και θεωρείται ο «νέος Μπουφόν». Ο 18χρονος είναι το θέμα που απασχολεί περισσότερο τους Rossoneri μετά την πώληση στους Κινέζους και σύμφωνα με ρεπορτάζ της La Repubblica, η διοίκηση έχει σκοπό να τον κάνει αρχηγό. Οπως αναφέρεται, το κλαμπ θα προσφέρει στον Τζίτζιο συμβαόλαιο που θα του αποφέρει 3.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αύξηση που είναι εντυπωσιακή από τα 160.000 που λαμβάνει αυτή τη στιγμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα