Πάνω από 250 φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Πάνω από 250 φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

bet365

Η προπόνηση του «Δικεφάλου», που ξεκινάει σε λίγο στην Τούμπα, θα πραγματοποιηθεί στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά με την παρουσία αρκετών φίλων, όχι μόνο οργανωμένων, της ομάδας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Περισσότεροι από 250 φίλοι του ΠΑΟΚ, όχι μόνο οργανωμένοι, βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας, όπου στις 18.00 ξεκινάει η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» πριν από τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης.

Οι οπαδοί θέλουν με την παρουσία τους (μόνο στα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης) να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές και τον Βλάνταν Ίβιτς λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους».

Μία ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, υποδέχθηκαν αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές, ενώ στη συνέχεια άνοιξαν οι πόρτες και εισήλθαν στις κερκίδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα