Ο Ζιντάν άφησε εκτός αποστολής τον Ρονάλντο

Γιώργος Καραμάνος
Ο Ζιντάν άφησε εκτός αποστολής τον Ρονάλντο

bet365

Απόφαση έκπληξη του κόουτς της Ρεάλ, ο οποίος δεν πήρε μαζί του στο εκτός ματς με την Λα Κορούνια τον Κριστιάνο και τον Κρόος, θέλοντας να τους ξεκουράσει.

Κύπελλο Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Την απόλυτη έκπληξη έκανε ο Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της σημαντικής εξόδου της Ρεάλ στο «Ριαθόρ» το βράδυ της Τετάρτης (22:30). Ο κόουτς της ομάδας πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δίχως αυτός να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Προφανώς και θέλει να τον ξεκουράσει για τα δύσκολα που ακολουθούν και ειδικά για την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στην Ατλέτικο για τα ημιτελικά του Champions League.

Το ματς με την Λα Κορούνια όμως είναι πολύ σημαντικό, καθώς μετά την ήττα στο Clasico, η Ρεάλ δεν έχει περιθώρια γκέλας και τουλάχιστον ο Ρονάλντο θα μπορούσε να καθίσει στον πάγκο, μήπως και χρειαστεί την βοήθειά του η ομάδα. Μάλιστα εκείνο που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι η ίδια απόφαση πάρθηκε και για τον Τόνι Κρόος και όλα αυτά ενώ είναι τραυματίας ο Γκάρεθ Μπέιλ και τιμωρημένος ο Σέρχιο Ράμος.

Στην αποστολή πάντως έχει βρεθεί κανονικά ο Ράφαελ Βαράν, που δύσκολα θα ξεκινήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα