Κόντε: «Προσπαθούν να με φέρουν απέναντι στους Γιουβεντίνους»

Gazzetta team
Κόντε: «Προσπαθούν να με φέρουν απέναντι στους Γιουβεντίνους»

bet365

Με δήλωση του στο Sky Italia ο Αντόνιο Κόντε διέψευσε τα όσα φερόταν να λέει για τα προπονητικά επιτεύγματα του, κάνοντας λόγο για... παιχνίδια κάποιων.

Κύπελλο Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Την Τρίτη εμφανίστηκαν δηλώσεις του Κόντε, σύμφωνα με τις οποίες ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Τσέλσι θα είναι το σπουδαιότερο επίτευγμα του ως προπονητής. Αυτή η δήλωση προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στην Ιταλία και τελικά αναγκάστηκε να πάρει θέση μέσω του Sky Italia.

«Ποτέ δεν είπα αυτά που γράφτηκαν. Από τότε που έφυγα, κάποιοι διασκεδάζουν με το να προσπαθούν να με βάλουν σε κόντρα με τους τιφόζι της Γιουβέντους. Ποτέ δεν έκανα συγκρίσεις και ποτέ δεν θα κάνω. Από την ημέρα που είμαι στην Τσέλσι αποφεύγω πάντα να μιλήσω για τη Γιουβέντους για να μην δώσω πάτημα σε κάποιους να δημιουργήσουν πολεμική αλλά και πάλι βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μου χρεώσουν λόγια που ποτέ δεν είπα. Είμαι οργισμένος!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα