Προτεραιότητα οι Αργεντίνοι στον Ατρόμητο

Προτεραιότητα οι Αργεντίνοι στον Ατρόμητο

Γιώργος Ντυμένος
Προτεραιότητα οι Αργεντίνοι στον Ατρόμητο

bet365

Στο Περιστέρι δίνουν «βάρος» στην ανανέωση των Ούμπιδες, Τόνσο, με... ότι αυτό συνεπάγεται για την παραμονή των άλλων ελεύθερων ή δανεικών
Σε μερικές ημέρες ξεκινά ένας «καυτός» Μάιος για τον Ατρόμητο και σταδιακά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την επόμενη σεζόν. Καταρχήν άμεσα θα «τελειώσει» - θετικά - η παραμονή του Σα Πίντο και από εκεί και πέρα αναφορικά με τα συμβόλαια που λήγουν, μόνο δύο δείχνουν να βρίσκονται σε προτεραιότητα για παραμονή. Οι Ούμπιδες και Τόνσο, αλλά για αμφότερους πρέπει να αποσαφηνιστεί το οικονομικό κομμάτι. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον δεύτερο. Αντίθετα στις περιπτώσεις των άλλων 8 που μένουν ελεύθεροι (Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπάγκα, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μανιάτης) ή ολοκληρώνεται ο δανεισμός τους (Παντελιάδης), επί του παρόντος όλα δείχνουν πως είναι δύσκολο να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στο Περιστέρι. Με την υποσημείωση όμως ότι αν αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα για κάποιες εξ' αυτών (π.χ. του Μανιάτη), τότε θα υπάρξει κουβέντα σε άλλη βάση. Ομως η ουσία είναι πως στον Ατρόμητο «τρέχουν» πλέον μόνο τα ζητήματα των Ούμπιδες, Τόνσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα