H πρωτοποριακή αποθεραπεία του μασκοφόρου Μπέιλ (pics)

Γιώργος Καραμάνος
H πρωτοποριακή αποθεραπεία του μασκοφόρου Μπέιλ (pics)

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεκίνησε να δουλεύει για την επιστροφή του με έναν περίεργο τρόπο και την προσομοίωση της προπόνησης σε μεγάλο υψόμετρο.

Η υποτροπή στη θλάση στη γάμπα που υπέστη στο ξεκίνημα του Clasico ο Γκάρεθ Μπέιλ, θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο Ουαλός όμως δεν χάνει την ευκαιρία ακόμα και στο ζήτημα της αποθεραπείας, όχι μόνο να δοκιμάσει κάτι πρωτοποριακό, αλλά και να διαφημίσει κάποια εταιρεία επί τούτου.

Ηδη ξεκίνησε να γυμνάζεται, φορώντας μία ειδική μάσκα, η οποία αυτό που κάνει, είναι να προσομοιώνει την αναπνοή σε συνθήκες μεγάλου υψόμετρου, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη και πιο άμεση βελτίωση της φυσικής κατάστασης και του τραυματισμού.

Αυτό είναι τουλάχιστον που υποστηρίζει η «Altitude Mask», η εταιρεία που εδρεύει στο Ντουμπάι και προσπαθεί να προωθήσει το εν λόγω επαναστατικό προϊόν της, με τον Μπέιλ στην πρώτη γραμμή της διαφήμισης. Και μόνο οι φωτογραφίες πάντως είναι... ψαρωτικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα