Οι «ερυθρόλευκες» ακτίνες του ημιτελικού!

Δημήτρης Τομαράς
Οι «ερυθρόλευκες» ακτίνες του ημιτελικού!

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά δεν πέρασε και το Gazzetta.gr ακτινογραφεί τους ποδοσφαιριστές του για αυτό το ματς.

Κύπελλο Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Πιο αναλυτικά:

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ:

ΚΑΠΙΝΟ: Στο 4' έκανε την πρώτη του καλή απόκρουση σε σέντρα του Ντίντακ. Στο 28' είχε μία ακόμα δυνατή επέμβαση σε σουτ. Ήταν σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Στο 40' έκανε ξανά πολύ καλή απόκρουση ο Καπίνο σε προσπάθεια του Γκάλο. Στο 69' βγάζει τρομερά το επικίνδυνο φάουλ του Μάνταλου που μπορεί να βρήκε και δοκάρι. Τρομερή εμφάνιση και μαζί με Ντα Κόστα και Ρομαό οι τοπ του Ολυμπιακού.

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ: Είχε το πρώτο του καίριο κόψιμο πάνω σε Αραούχο στο 5ο λεπτό και ενώ ο επιθετικός της ΑΕΚ έβγαινε τετ α τετ με Καπίνο. Στην συνέχεια είχε και άλλες επεμβάσεις. Στο 34' βγήκε εξαιρετικά προ του Αραούχο για να διώξει με το κεφάλι σε έξοδο και ενώ ο αντίπαλός του έβγαινε μόνος του. Είχε κεφαλιά και φάση για γκολ και στο 39'. Με διαφορά ο κορυφαίος αμυντικός του Ολυμπιακού στον αγώνα. Στο τέλος με την πίεσή του κερδίζει και την αποβολή του Ανέστη. Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων στο β' μέρος αποβλήθηκε για χτύπημα σε Σιμόες.

ΡΕΤΣΟΣ: Και εκείνος όπως ο Ντα Λε Μπέγια στο α' μέρος φάνηκε να έχει... θέματα από την πλευρά του. Στο β' ημίχρονο παρουσίασε πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ: Πολύ τρέξιμο, πλαγιοκοπήσεις και προσπάθεια από τον Πορτογάλο. Αρκετά καλό ματς και αμυντικά αλλά και δημιουργικά διότι προσπάθησε να ανεβάσει ψηλά τον Ολυμπιακό και με φάσεις.

ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ: Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Από την πλευρά του υπήρχαν αμυντικά... κενά και η ΑΕΚ έκανε διαρκώς πλαγιοκοπήσεις. Στην επανάληψη βελτίωσε την εικόνα του αλλά και πάλι δεν απέφυγε τα λάθη στα μετόπισθεν αλλά και μπροστά. Είχε την πολύ καλή βαθιά μπαλιά στην φάση με το δοκάρι του Καρντόσο.

ΡΟΜΑΟ: Σε ένα επικίνδυνο σουτ της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά έβαλε τα πόδια του για να βγάλει την μπάλα εγκαίρως και σωτήρια. Στις καθυστερήσεις είχε ένα σουτ ψηλά άουτ από καλό σημείο. Πάλεψε σκληρά σε όλον τον αγώνα και γενικά βοήθησε για τα καλά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ο κορυφαίος από τους παίκτες του κέντρου του Ολυμπιακού. Βάσει τρεξιματων που είχε, κοψιματων και κρατήματος μπάλας ίσως να είναι και ο MVP του Ολυμπιακού αλλά και του ματς γενικά. Στο 81' κάνει και το 0-1 για τον Ολυμπιακό με πολύ καλό τελείωμα.

ΜΑΡΤΙΝΣ: Το 4-3-2-1 ή 4-3-3 που είχε στο μυαλό του ο Λεμονής δεν φάνηκε να βοήθησε τόσο την συνεργασία του με τον Καμπιάσο. Ο Πορτογάλος όμως είχε το θετικό ότι κρατούσε αρκετά μπάλα και κέρδισε και κάποια φάουλ. Στο 80' είχε ένα γύρισμα που πήγε να γίνει επικίνδυνο. Μπορούσε και σαφώς πιο καλά.

ΚΑΜΠΙΑΣΟ: Προσπάθησε πολύ και είχε πολλά τρεξίματα αλλά και μονομαχίες που κέρδισε. Και στο α' και στο β' μέρος. Είχε και ένα καλό σουτ στο 45' από την περιοχή. Ο "Κούτσου" γενικά κατέβαλλε πολύ μεγάλη προσπάθεια και στο 60' τον αντικατέστησε ο Ανδρούτσος.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε την πρώτη καλή φάση για Ολυμπιακό στο 3' με επικίνδυνο σουτ. Στο 24' είχε μία εκτέλεση φάουλ που δεν ανησύχησε τον Ανέστη. Συνολικά δεν ήταν ο Φορτούνης που θα ήθελε ο Ολυμπιακός και θα μπορούσε. Δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

ΜΑΡΙΝ: Έχει κάνει τρομερή ενέργεια χάνοντας μεγάλη φάση στο 33' με ένα σουτ ελάχιστα άουτ και αφού πέρασε 2 με 3 αντιπάλους του. Ατομικά έδειχνε και στο β' μέρος πως το είχε στο ένα εναντίον ενός. Γενικά προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει. Δεν ήταν όσο καλός όσο πιο παλιά του ματς. Έγινε αλλαγή προς το τέλος από τον Ελιουνούσι.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: Δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς στο α' μέρος αλλά από την άλλη δεν ήταν και όσο απειλητικός θα μπορούσε να είναι. Και τις φορές που είχε την ευκαιρία να βγει μπροστά δεν κατάφερε να βγάλει την μεγάλη φάση. Δεν ήταν ο συνηθισμένος καλός Ανσαριφάρντ και έγινε αλλαγή στο 57' από τον Καρντόσο.

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:

ΚΑΡΝΤΟΣΟ: Μπήκε στην λογική ως ένα ψηλό κορμί που να μπορεί να αξιοποιήσει στατικές φάσεις ή σέντρες. Στο 78' ο Καρντόσο προσπάθησε να προλάβει τον Ανέστη αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 81' έχει την ασίστ στο γκολ του Ρομαό μετά από λάθος των παικτών της ΑΕΚ. Είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 90'. Άκρως θετικός.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Μπήκε στο ματς και περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο σε πρώτη φάση. Δεν φάνηκε τόσο πολύ.
ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ: Δεν έπαιξε πολύ και δεν μπορεί να κριθεί επαρκώς η απόδοσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα