Έφοδος Αστυνομίας σε Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ!

Θοδωρής Βασίλης
Έφοδος Αστυνομίας σε Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ!

bet365

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στα γραφεία των Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ για την διερεύνηση στοιχείων για παρατυπίες σε υποθέσεις μεταγραφών. Συνελήφθη o διευθύνων σύμβουλος των «ανθρακορύχων», Λι Τσάρνλεϊ,

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νησί και αφορά παρατυπίες σε μεταγραφές. Όπως έγινε γνωστό η βρετανική Αστυνομία από το πρωί βρίσκεται στα γραφεία τόσο της Γουέστ Χαμ όσο και τις Νιούκαστλ συγκεντρώνοντας έγγραφα, κινητά, σκληρούς δίσκους για πιθανή φοροδιαφυγή των δύο συλλόγων αλλά και διάφορες παρατυπίες στις μεταγραφές τους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό έχουν υπάρξει και συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και o Διευθύνων Σύμβουλος της Νιούκαστλ, Λι Τσάρνλεϊ. «Έγιναν συλλήψεις ατόμων που εργάζονται στην ποδοσφαιρική βιομηχανία με την υποψία φοροδιαφυγής και εθνικής ασφαλιστικής απάτης», ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Το τμήμα HMRC (ασχολείται με τα οικονομικά εγκλήματα) το οποίο έχει αναλάβει να εκτελέσει την επιχείρηση διέθεσε 180 αξιωματούχους σε Μ. Βρετανία και Γαλλία με την γαλλικές αρχές να βοηθούν στις έρευνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα