Ξανά στην φυλακή ο τερματοφύλακας που σκότωσε την σύντροφό του

Θοδωρής Βασίλης
Ξανά στην φυλακή ο τερματοφύλακας που σκότωσε την σύντροφό του

bet365

Το Ανώτατο Δικαστήριο στην Βραζιλία διέταξε την επιστροφή του Μπρούνο Σόουζα ξανά στην φυλακή, λίγο καιρό αφού είχε αποφυλακιστεί για την δολοφονία της συντρόφου της.

Ο Μπρούνο είχε προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης όταν είχε ανακαλυφθεί πως συμμετείχε στην δολοφονία της συντρόφου του Ελίζα Σαμούδιο με τον άλλοτε πορτιέρο της Φλαμένγκο να καταδικάζεται σε 22 χρόνια φυλάκισης.

Έχοντας υπηρετήσει λιγότερο από το ένα τρίτο της ποινής του είχε ασκήσει έφεση η οποία είχε γίνει δεκτή με αποτέλεσμα να απελυεθρωθεί. Στη συνέχεια ο Μπρούνο τον Φεβρουάριο επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπόα Εσπόρτε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, προκαλώντας όπως ήταν λογικό την οργή της κοινής γνώμης.

Μάλιστα, κατάφερε να αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια της ομάδας του πριν ο γενικός εισαγγελέας ζητήσει την άρση της απελευθέρωσής του με τον 33χρονο πορτιέρο να επιστρέφει στην φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα