Πασιένσια: «Περήφανος για Ολυμπιακό αν και έπαιξα λίγο»

Πασιένσια: «Περήφανος για Ολυμπιακό αν και έπαιξα λίγο»

Δημήτρης Τομαράς
Πασιένσια: «Περήφανος για Ολυμπιακό αν και έπαιξα λίγο»

bet365

Ο Γκονσάλο Πασιένσια δήλωσε περήφανος για τον Ολυμπιακό και την πορεία του και τον φετινό του τίτλο, αν και ο ίδιος αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα εκεί.

Κύπελλο Ελλάδας, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Πορτογάλος διεθνής φορ που είχε πάει με δανεισμό στον Ολυμπιακό και έφυγε τον Γενάρη λόγω προβλημάτων υγείας είπε στην Bola Branca:

Είναι μία... πηγή υπερηφάνειας για μένα. Είμαι περήφανος και νιώθω και εγώ πρωταθλητής αν και έπαιξα λίγο στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως και οι συμπαίκτες που είχα στην ομάδα είναι περήφανοι. Έκανα καλούς φίλους εκεί. Χαίρομαι διότι στον Ολυμπιακό με βοήθησαν να εκπληρώσω τους στόχους μου. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσω με τον Φιγκέϊρας και τον Μάρτινς και να τους συγχαρώ. Δεν μίλησα με τον κόουτς Μπέντο αλλά δεν ξεχνάω πως χάρις σε αυτόν πήρα την ευκαιρία να πάω εκεί. Θέλω να συγχαρώ και εκείνον διότι και εκείνος έπαιξε ρόλο για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα