Ρεκόρ καριέρας με την Τσέλσι στην Premier ο Αζάρ (vid)

Ρεκόρ καριέρας με την Τσέλσι στην Premier ο Αζάρ (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεκόρ καριέρας με την Τσέλσι στην Premier ο Αζάρ (vid)

bet365

Ο Εντέν Αζάρ σκόραρε κόντρα στην Σαουθάμπτον το 15ο του στο πρωτάθλημα και αυτή είναι η κορυφαία επίδοσή του στην Αγγλία.

Πήγε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» καλοκαίρι του 2012. Στην πρώτη του σεζόν στην Premier League ο Εντέν Αζάρ έβαλε 9 γκολ, το 2013-’14 έβαλε 14, όσα και την αμέσως επόμενη. Πέρσι όμως στα χειρότερά του, μόλις τέσσερα. Φέτος ο Βέλγος μεσοεπιθετικός βρήκε τον καλύτερο εαυτό του και οδηγεί την Τσέλσι προς τον τίτλο, σκοράροντας κόντρα στην Σαουθάμπτον το 15ο του στο πρωτάθλημα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Αυτό σημαίνει ότι έκανε ρεκόρ καριέρας με τους Μπλε στην Premier και μπορεί να το διευρύνει αρκετά ακόμα. Γενικότερα βέβαια με την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις, φέτος έχει 16, με καλύτερη χρονιά του 2014-’15 με τα 19 συνολικά. Στην καριέρα του όλη πάντως κυριαρχούν τα 22 σε όλες τις διοργανώσεις (20 στο Σαμπιονά) που σκόραρε με την Λιλ τη σεζόν πριν πάρει την μεγάλη μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα