Μετά τον Κούτρη κι άλλη μεταγραφή!

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Μετά τον Κούτρη κι άλλη μεταγραφή!

bet365

O Inspector Gazzet επιστρέφει και μετά το αποκλειστικό του Λεονάρντο Κούτρη έρχεται με μεταγραφή παράγοντα που θα κάνει... αίσθηση.

Καλησπέρα Gazzettόπαιδά μου. Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο. Μεταγραφή αποκλειστική σας έδωσα χθες. Για όσους δεν με τιμήσατε μπορείτε να με ξαναδιαβάσετε. Ο Λεονάρντο Κούτρης έκλεισε στον Ολυμπιακό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και φυσικά το διαβάσατε πρώτοι από την συγκεκριμένη στήλη.

Αν και υπήρξα θέμα... υποκλοπής δεν με νοιάζει. Αλλωστε ούτε δημοσιογράφος είμαι, ούτε τ' αποκλειστικά με ενδιαφέρουν. Απλά αν θέλουν περισσότερες πληροφορίες ας με πάρουν ένα τηλέφωνο να τους πω τις λεπτομέρειες της μεταγραφής. Με ξέρουν στην πιάτσα άλλωστε. Για να κλείσουμε το θέμα Κούτρη. Η περίπτωση δεν έκλεισε ούτε πριν το ματς με τον ΠΑΣ στο «Καραϊσκάκης», ούτε μέτα όπως μ' ενημέρωσαν ότι γράφτηκε.

Εάν διαβάζετε συχνά gazzetta.gr αλλά και τα Gazzettόπαιδα που είναι με το ακουστικό στο χέρι θα γνωρίζατε πως η υπόθεση είναι μηνών. Ο Θοδωρής ο Βασίλης (όνομα το Θοδωρής επώνυμο το Βασίλης για να μην μπερδευτείτε) σας είχε βάλει στο... κόλπο από τις 29 Δεκεμβρίου. Αν είστε λίγο υποψιασμένοι θα έπρεπε να το είχατε καταλάβει.

Πήρε το μάτι μου επίσης για την υπόθεση Κούτρη πως «παίζει» ο δανεισμός του Τσιμίκα στον ΠΑΣ. Αλήθεια είναι αυτό. Οντως συζητήθηκε για την μεταγραφή του νεαρού μπακ. Ομως υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να προχωρήσει ο δανεισμός του «Τσίμι» στον ΠΑΣ είτε σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο μικρός είναι δανεικός στην Εσμπιεργκ από τον Γενάρη. Εχει ήδη επτά ματς στα πόδια του δύο γκολ και άλλες τόσες ασίστ. Κάνει καλό δεύτερο μισό και στόχος του είναι να μείνει στο εξωτερικό. Οπότε δεν θα ξεκαθαρίσει άμεσα το μέλλον του Τσιμίκα. Ούτε φυσικά του Κούτρη. Για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό ή θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα (το πιο πιθανό).

Πάμε τώρα και σε άλλη μεταγραφή. Οχι ποδοσφαιριστή. Παράγοντα. Το τηλέφωνο όταν έσκασε ήταν από καλή πηγή οπότε έπρεπε να το σηκώσω. «Ιnspector. Σημείωσε ένα ονοματάκι που θα σου πω». Εβγαλα το τάμπλετ για να τον βρω αμέσως από τις επαφές μου. «Κα-ζνα-φέ-ρης» μου είπε. Του εξήγησα πως πρέπει να μπει στο παρασύνθημα.

«Τελειώνει το συμβόλαιό του με την Ξάνθη. Εχει βουίξει ο τόπος στον Περισσό πως ήδη συζητάει με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι έτοιμος ν' ανέβει στην Σούπερ Λίγκα». Μου έκανε εντύπωση αλλά έδειχνε σίγουρος. «Κατά 90% δεν θα μείνει στην Ξάνθη και ήδη του έχουν κάνει κρούση από τον Απόλλωνα. Μη το δένεις απλά η πιάτσα έχει βουίξει να ξέρεις».

Ωραία πραγματάκια γίνονται ενόψει της νέας σεζόν. Από νωρίς θ' αρχίσει το νταραβέρι να ξέρετε αγαπητά μου Gazzettόπαιδα.

Eσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να με ακολουθείτε στο @InspectorGazzet. Είτε να μου στέλνετε απορίες, είτε να μου στέλνετε πληροφορίες, είτε να ενημερώνεστε πρώτοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet