Τσέλσι - Σαουθάμπτον 4-2

Τσέλσι - Σαουθάμπτον 4-2

bet365

Η Τσέλσι πέρασε το δύσκολο τεστ της Σαουθάμπτον με 4-2 στο Stamford Bridge και με αγώνα περισσότερο πήγε στο +7 από την Τότεναμ πέντε στροφές πριν το τέλος.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Αν και χρειάστηκε να περάσουν διαστήματα πίεσης και να απειληθούν να βρεθούν πίσω στο σκορ, οι Μπλε έκαναν τη δουλειά εντός έδρας κόντρα στην Σαουθάμπτον και αναπνέουν ξανά ως φαβορί για την κατάκτηση της Premier League. Οι Αγιοι ισοφάρισαν και πίεσαν αλλά το γκολ του Κέιχιλ στο φινάλε του πρώτου μέρους έκανε ουσιαστικά τη δουλειά για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε που επικράτησε τελικά άνετα. Στα γκολ επέστρεψε ύστερα από 6 αγώνες ο Ντιέγο Κόστα και έβαλε δύο, τα 15 στην PL έφτασε ο Αζάρ.

Η Σαουθάμπτον είχε νωρίς μια υποψία φάσης με τον Στέφενς, όμως στο 6’ βρέθηκε να χάνει. Ο Σεσκ έκανε την ωραία μπαλιά για τον Ντιέγο Κόστα, ο Ισπανός έδωσε στον Αζάρ και εκείνος τιμώρησε την άμυνα της Σαουθμπτον που τον άφησε μόνο του (1-0). Η ομάδα του Κόντε ήταν καλύτερη στο πρώτο κομμάτι, είχε τον έλεγχο και μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλά μετά την πάσα του Ντιέγο Κόστα ο Αζάρ δεν έπιασε όπως ήθελε το curler. Η Σαουθάμπτον ξύπμνησε μετά το 20λεπτο και ξύπνησε… πολύ απότομα. Στο 24’ ύστερα από κόρνερ η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι στον Γκαμπιαντίνι που έδωσε πάρε-βάλε στον Ρομέου για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι αντί να επιστρέψουν στην άμυνα πίεσαν ακόμα περισσότερο μετά το γκολ και δημιούργησαν προβλήματα στην Τσέλσι που είχε καλή στιγμή στο 35’ μετά το σόλο του Καντέ και το γύρισμα του Μάρκος Αλόνσο. Στο 42’ λίγο έλειψε οι Αγιοι να στείλουν τους Μπλε για προσευχή όμως ο Ρομέου δεν μπόρεσε από κοντά και ο Μπουφάλ είχε βολέ στα πλαϊνά δίχτυα. Αυτό που άλλαξε το στόρι του πρώτου μέρους έγινε στις καθυστερήσεις όταν μετά το γέμισμα του Καντέ, ο Μάρκος Αλόνσο πήρε την κεφαλιά και ο Κέιχιλ με δεύτερη νίκησε τον Φόρστερ (2-1).

Το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους ήταν καθοριστικό για την Τσέλσι και εκείνο στην αρχή του δεύτερου τελείωσε ουστιαστικά την υπόθεση τρεις βαθμοί. Αζάρ και Σεσκ συνεργάστηκαν σε κόρνερ και ο δεύτερος έκανε τη σέντρα για τον Ντιέγο Κόστα που έβαλε τέλος στο άσχημο σερί του (3-1). Τάντιτς (57’), Μάρκος Αλόνσο (64’) και Γκαμπιαντίνι (69’) δεν έμελλε να αλλάξουν τον πίνακα του σκορ, δεν το έκανε ούτε ο Καντέ στο 80’ στην κόντρα, αλλά στο 89’ οι Μπλε έκρυψαν το τόπι.

Αζάρ, Πέδρο και Ντιέγο Κόστα συνδυάστηκαν με τον Ισπανό φορ να τελειώνει εξαιρετικά ένα εκπληκτικό γκολ για το 4-1. Στο γήπεδο πέρασε ο legend, Τζον Τέρι, και έγινε χαμός και το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε από έναν ακόμα πρώην Μπλε, τον Ράιαν Μπερτράντ με κεφαλιά στο 94’ μετά τη σέντρα του Σεντρίκ Σοάρες.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μόζες (86’ Τέρι), Μάρκος Αλόνσο, Μάτιτς, Καντέ, Φάμπρεγας (76’ Πέδρο), Αζάρ (90’ Γουίλιαν), Ντιέγο Κόστα.

Σαουθάμπτον (Κλοντ Πιέλ): Φόρστερ, Γιοσίντα, Μπερτράντ, Σοάρες, Στέφενς, Στίβεν Ντέιβις, Ρομέου, Τάντιτς, Γουόρντ-Πράουζ (82’ Λονγκ), Μπουφάλ (67’ Ρέντμοντ), Γκαμπιαντίνι (86’ Τζέι Ροδρίγες).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα