ΠΑΟΚ: Ολοι έτοιμοι για την ανατροπή!

ΠΑΟΚ: Ολοι έτοιμοι για την ανατροπή!

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για τη μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου θα κυνηγήσει την ανατροπή, που θα του δώσει την πρόκριση.

Η προπόνηση της Τρίτης (25/4), που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, δεν ήταν υψηλής έντασης και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Ο Σέρβος προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Γιάννη Μυστακίδη που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Χοσέ Κάνιας προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς για δεύτερη ημέρα και διεκδικεί την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τον ημιτελικό της Πέμπτης, ενώ και ο Εβγέν Σάχοφ, που τη Δευτέρα (24/4) έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, σήμερα πήρε μέρος στην προπόνηση.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26.04) ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Πέμπτης στις 19:00

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα