Γκόλιας: «Η Λάρισα πρέπει να έχει άλλους στόχους»

Γκόλιας: «Η Λάρισα πρέπει να έχει άλλους στόχους»

Gazzetta team
Γκόλιας: «Η Λάρισα πρέπει να έχει άλλους στόχους»

bet365

Ο Γκόλιας τόνισε πως οι «βυσσινί» δεν πρέπει να.... συμβιβάζονται απλά με την παραμονή τους στην κατηγορία
Η Λάρισα «σώθηκε» και ο Νίκος Γκόλιας μέσω του AEL Radio τόνισε πως οι στόχοι των «βυσσινί» πρέπει να είναι άλλοι, καθώς δεν τους αρμόζει να αρέσκονται σε άνετη παραμονή.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη φετινή χρονιά: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και την ομάδα, αλλά και στον κόσμο που όλοι μαζί φτιάξαμε ένα δυνατό σύνολο. Καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να σώσουμε την ομάδα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με πολλές εναλλαγές στην ψυχολογία. Η ομάδα όμως έδειξε χαρακτήρα σε ματς τελικούς και πήρε νίκες όταν έφτανε ο κόμπος στο χτένι. Σίγουρα θα θέλαμε όλη τη χρονιά το γήπεδο να είναι όπως στην τελευταία αγωνιστική με την Ξάνθη. Εμάς δεν μας αφορούν τα εξωαγωνιστικά. Είμαστε για άλλο λόγο εδώ. Ξέρουμε πως η ΑΕΛ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στην ιστορία της. Η χρονιά ξεκίνησε με άπειρα παιδιά στη Super League, όπου μέσα σε αυτά είμαι κι εγώ. Θέλαμε χρόνο, γνωρίζοντας πως δεν αρμόζει στην ΑΕΛ να παλεύουμε μέχρι το τέλος για την παραμονή. Άλλοι θα έπρεπε να είναι οι στόχοι της ομάδας. Χρειάζεται όμως υπομονή από το κόσμο και από εμάς για δημιουργηθεί ένας καλό κορμός σε βάθος χρόνου και σταθεροποιηθεί η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Να δουν όλοι την ΑΕΛ που θέλουν».
Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Προσπαθήσαμε αρκετά γι’αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής μας έδωσε την ηρεμία που χρειαζόμασταν. Από την στιγμή που ήρθε μας έδειξε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς. Κατάλαβε την κρισιμότητα του αγώνα. Οι παίκτες μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε πως πρέπει να τελειώσουμε και πως έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν έτοιμοι και σωματικά και ψυχικά και φάνηκε στο παιχνίδι».
Για την παρουσία του κόσμου: «Εγώ ως Νίκος είχα δηλώσει πως ο κόσμος μου δίνει ώθηση. Πιστεύω πως όλοι οι συμπαίκτες έχουν την ίδια άποψη μαζί μου. Όλοι ξέρουν πως η δύναμη αυτής της ομάδα είναι ο κόσμος της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα