Λεάλι: «Ολυμπιακός όπως Γιουβέντους»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεάλι: «Ολυμπιακός όπως Γιουβέντους»!

bet365

Ο Νικόλα Λεάλι μίλησε σε ιταλικό site για τον Ολυμπιακό και την εμπειρία που είχε στην διάρκεια της φετινής περιόδου με την ομάδα του Πειραιά.
Ανάμεσα στα άλλα είπε στο site του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο: «Νιώθω πολύ άνετα στον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα, με ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή της Γιουβέντους. Στην Ιταλία θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι χαμηλό επιπέδου, όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως οι ρυθμοί είναι πολύ υψηλοί. Η ζωή είναι εξαιρετική και το περιβάλλον υπέροχο για να εργαστείς.
Ο Ολυμπιακός είναι η ευκαιρία που περίμενα. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για μένα που την άρπαξα. Μία εμπειρία, όπου ζω μία νέα πραγματικότητα. Μπορώ να είμαι σε μία σπουδαία ομάδα. Αυτό έψαχνα. Εδώ τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν και ο στόχος δεν είναι να αποφύγουμε να δεχθούμε γκολ. Όταν, όμως, συμβαίνει αυτό πρέπει να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Αυτή είναι μία σπουδαία ομάδα που θέλει να κερδίζει. Επομένως ακόμα και αν δεχθεί γκολ, θα προσπαθήσει πιο σκληρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα