Μοναδικό επίτευγμα του Βενγκέρ κόντρα στον Γκουαρδιόλα (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μοναδικό επίτευγμα του Βενγκέρ κόντρα στον Γκουαρδιόλα (vids)

bet365

Πρωτάθλημα μπορεί να μην παίρνει εδώ και χρόνια, η τετράδα μπορεί να είναι ο μοναδικός στόχος που απομένει κάθε φορά, όμως ο Αρσέν Βενγκέρ, όσα κι αν έχει ακούσει, κατάφερε κάτι μοναδικό μετά και τον ημιτελικό του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο Αλσατός τεχνικός, ξέσπασε στη λήξη της παράτασης του ημιτελικού της περασμένης Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ», με την Άρσεναλ να έχει πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του FA Cup εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με σκορ 2-1.

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν εκείνος που με γκολ στο εξτρά ημίωρο ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Λονδρέζους απέναντι στους «πολίτες», επιτρέποντας στον Βενγκέρ να διεκδικήσει το τρόπαιο, σε μια αγωνιστική περίοδο που ίσως αποδειχθεί η τελευταία της θητείας του στον πάγκο των «κανονιέρηδων», έχοντας ξεπεράσει την 20ετία πλέον...

Με τη νίκη απέναντι στον σύλλογο του Μάντσεστερ, ο κόουτς της Άρσεναλ κατάφερε να γίνει ο μοναδικός που έχει πανηγυρίσει κόντρα στον Γκουαρδιόλα, όταν τον αντιμετώπισε σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και πλέον στην Αγγλία!

Η πρώτη επιτυχία, είχε σημειωθεί στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τη σεζόν 2010-2011, όταν τότε, οι Λονδρέζοι είχαν επιβληθεί με ανατροπή με το τελικό 2-1, ωστόσο, δεν είχαν τύχη στον επαναληπτικό και αποκλείστηκαν, με τους «μπλαουγκράνα» να παίρνουν το «εισιτήριο» με το σκορ να διαμορφώνεται στο 3-1 στο «Καμπ Νόου».


Arsenal vs FC Barcelona 2-1 Highlights (UCL... από footballskills1

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αρσέν Βενγκέρ και στην παρουσία του στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Κι όταν επισκέφθηκε ξανά το «Έμιρεϊτς», υπέστη ήττα από τους «κανονιέρηδες»! Η νέα νίκη του Αλσατού σημειώθηκε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, όταν οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με σκορ 2-0, για να βιώσουν, όμως, ακόμα μια πολύ άσχημη εμπειρία από τους Βαυαρούς στο δεύτερο παιχνίδι, όπου διασύρθηκαν με το 5-1.

Πλέον, ήρθε και η τρίτη επιτυχία του Βενγκέρ, σε καθ' όλα αγγλική μάχη, από τη στιγμή που ο Ισπανός συνάδελφός του έχει αναλάβει τη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα ολοκληρώσει ποδοσφαιρική χρονιά δίχως να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο!

Στο «Γουέμπλεί», στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Αγουέρο είχε βάλει μπροστά τους «πολίτες», προτού έρθει ο Μονρεάλ στην κανονική διάρκεια του αγώνα και ο Αλέξις στην παράταση, να κάνουν το «come-back» και να δώσουν στην λονδρέζικη ομάδα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα