«Δεν υπάρχουν κάμερες στ' αποδυτήρια του Γ.Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
«Δεν υπάρχουν κάμερες στ' αποδυτήρια του Γ.Καραϊσκάκης»

bet365

Οπως αποκαλύπτει το gazzetta, κάμερες ασφαλείας δεν υπάρχουν στους χώρους όπου φέρονται να σημειώθηκαν επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που αποκαλύπτει το gazzetta.gr, στο φαληρικό γήπεδο, υπάρχουν συνολικά 14 κάμερες ασφαλείας, για τον χειρισμό και τη λειτουργία των οποίων είναι υπεύθυνη η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν 11 κάμερες και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου άλλες 3.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σίγουρα λειτουργούσαν και οι 14 κάμερες.

Στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, όπου φέρονται να έχουν σημειωθεί τα επεισόδια, δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, γεγονός που ανατρέπει όλα όσα ξέραμε έως τώρα.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του σχετικού νόμου, την ευθύνη και τις δαπάνες για την τοποθέτηση, συντήρηση και ομαλή χρήση (εγγραφή βίντεο) των καμερών, έχουν οι εκάστοτε ιδιοκτήτριες ή διαχειρίστριες ΠΑΕ των γηπέδων.

Όλο το υλικό από τις 14 κάμερες, έχει δοθεί στην ΕΠΟ και τον αρμόδιο εισαγγελέα, που είναι υπεύθυνοι να το εξετάσουν και να το αξιολογήσουν!

Μιχάλης Λαγάνης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα