Εκτός TOP-5 ντριμπλέρ ο Μέσι και TOP-100 ο Ρονάλντο

Gazzetta team
Εκτός TOP-5 ντριμπλέρ ο Μέσι και TOP-100 ο Ρονάλντο

bet365

Σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών της Ελβετίας, ο μάγος της Μπάρτσα είναι 6ος καλύτερος ντριμπλέρ, ο Ρονάλντο εκτός λίστας και στην κορυφή ο Αντάμα Τραορέ της Μίντλσμπρο.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο Λιονέλ Μέσι ακόμα ντριμπλάρει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ωστόσο, σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα των... ζογκλέρ της μπάλας. Σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών της Ελβετίας, ο Αργεντινός μάγος είναι ο 6ος καλύτερος στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, επιχειρώντας 176 ντρίμπλες και έχοντας πετυχημένες το 57% αυτών.

Το δεύτερο και ακόμα πιο περίεργο είναι η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οχι από την πεντάδα, ούτε από την δεκάδα, αλλά από του 100 της λίστας. Στην κορυφή της έρευνας του «CIES Football Observatory» βρίσκεται ο Αντάμα Τραορέ της Μίντλεσμπρο με 70% πετυχημένες από τις 194 προσπάθειές του.

Τις περισσότερες απ' όλους πάντως τις έχει επιχειρήσει ο Νεϊμάρ, που δικαιολογεί τη φήμη του με 53% στις 269 και την 5η θέση, με τον Εντέν Αζάρ να είναι δεύτερος με 75% στις 169.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα