Τσικνής: «Είδαμε το φιλικό του Άρη»

Gazzetta team
Τσικνής: «Είδαμε το φιλικό του Άρη»

bet365

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λαμίας, μίλησε για την πορεία της ομάδας του, αλλά και για τα όσα γίνονται με τον Άρη, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με τον Αγροτικό Αστέρα που έγινε την Κυριακή, φιλικό!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αναλυτικά όσα είπε στον Λαμία FM-1:

«Κάνουμε μία αξιοθαύμαστη πορεία ως τώρα. Ίσως σε κάποιους δεν αρέσει, όπως λέει και ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Δεν ασχολείται κανείς με τα στατιστικά στοιχεία της ομάδας. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, έχουμε την 5η καλύτερη έδρα στην Ευρώπη με 13 νίκες στα εντός έδρας ματς».

Για το χτύπημα ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα: «Η φάση αυτή έγινε μπροστά στον πάγκο. Ήταν αγκωνιά εκτός φάσης και πέρασε απαρατήρητη. Η Λαμία δεν παίζει φιλικά. Φιλικό είδαμε χθες με την ομάδα που παίξαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Πώς έπαιξε με εμάς και πώς έπαιξε στην έδρα του Άρη. Εμείς έχουμε κάνει αξιοθαύμαστη πορεία, έχουμε σκύψει το κεφάλι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής και μιλάμε μέσα στο γήπεδο.

Έχουμε τον περισσότερο κόσμο σε όλα τα γήπεδα της Football League και ίσως από κάποιες της Super League. Όλα αυτά εκτιμώνται από εμάς. Να τονίσω ότι η έδρα μας είναι πάντα σε κόσμια επίπεδα και δεν έχουμε πειράξει κανέναν. Όσες έρχονται εδώ έχουν μία φιλοξενία που αρμόζει στο ήθος και το ύφος της ομάδας μας».

Για τη συνέχεια: «Παίζουμε με τον Αχαρναϊκό, τον ΟΦΗ, τον Απόλλωνα και τον Άρη. Στα ντέρμπι θα είναι όλη η ιστορία μας στη Football League για την άνοδό μας. Κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια. Είναι αρκετά επιβαρυμένη η κατάσταση σε ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάρτες, τραυματισμούς... Και με τον Πανσερραϊκό είχαμε απουσίες, αλλά πάντα είμαστε ετοιμοπόλεμοι».

Για το αν επηρεάζουν τους παίκτες όσα λέγονται: «Καθόλου. Αυτά τα έχουμε αφήσει έξω από την ομάδα και κοιτάμε τη δουλειά μας. Εμείς προχωράμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Πιστεύω θα έχουμε πιο βροντερό «παρών» με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα. Έτσι θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο και θα δουν όλοι πόσο μεγάλη ομάδα έχουμε γίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα