Οι Καταλανοί έτρεξαν και κέρδισαν! (pics)

Gazzetta team
Οι Καταλανοί έτρεξαν και κέρδισαν! (pics)

bet365

Οποιος τρέχει ανταμείβεται. Οι Καταλανοί κάλυψαν τα περισσότερα χιλιόμετρα στο Μπερναμπέου, ενώ είχαν και τον πιο γρήγορο παίκτη!

Ούτε Ρονάλντο, ούτε Μπέιλ, ούτε Αλμπα, αλλά ούτε και Σέρχι Ρομπέρτο! Ο Ζεράκ Πικέ ήταν ο πιο γρήγορος του Clasico πιάνοντας τη μεγαλύτερη στιγμιαία ταχύτητα 33,33χλμ./ωρα! Ο Μάρκο Ασένσιο ακολούθησε με 33,22χλμ./ώρα, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 33,14χλμ. Κι όμως ο πιο αργός του ντέρμπι ήταν ο Ράκιτιτς, άλλα όταν πετυχαίνει τέτοιες γκολάρες, τα νούμερα δεν έχουν σημασία. Οι Καταλανοί έτρεξαν περίπου επτά χιλιόμετρα (6,71) περισσότερα από τους Μαδριλένους, καλύπτοντας 105,46 χιλιόμετρα. Πρώτοι στη σχετική λίστα ήταν οι Σέρχι Ρομπέρτο με 12,07 χιλιόμετρα, Ράκιτιτς με 11,48 και Άλμπα με 11,3. Ο Τόνι Κρόος ήταν πρώτος της Ρεάλ με 10,93 χιλιόμετρα! Ο μύθος - Μέσι, είχε μέγιστη ταχύτητα 32,59χλμ./ώρα, ενώ κάλυψε τη μικρότερη απόσταση στο γήπεδο σε σχέση με όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν (8,19 χιλιόμετρα).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα