Λεοζίνιο: «Εμείς, ο κόουτς και ο κόσμος του Ηρακλή»

Λεοζίνιο: «Εμείς, ο κόουτς και ο κόσμος του Ηρακλή»

Gazzetta team
Λεοζίνιο: «Εμείς, ο κόουτς και ο κόσμος του Ηρακλή»

bet365

Ο Λεοζίνιο τόνισε πως η διοίκηση του Γηραιού δεν έχει δεσμευτεί σε κάτι αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι
Για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και το μέλλον του στον Ηρακλή μίλησε ο Λεοζίνιο στον Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
- την παραμονή του Ηρακλή: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια με τον προπονητή αφήσαμε τα προβλήματα έξω και παίξαμε ποδόσφαιρο για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέσα στα τόσα προβλήματα που έχουμε».
- το τι έγινε στα αποδυτήρια μετά τη νίκη: «Ήταν όλα τέλεια, είμαστε πολύ περήφανοι. Μετά από μια δύσκολη χρονιά έφυγε όλο το στρες. Όλα τα παιδιά χορεύαμε μισή ώρα μετά».
- τι τους είπε ο Σάββας Παντελίδης: «Μας έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Πολλές φορές η ψυχολογία πέφτει και ο κόουτς μας μιλάει πολύ καλά πριν το παιχνίδι και αυτό μας οδήγησε στο να κάνουμε το 4 στα 4. Είναι πολύ σημαντική η βοήθειά του μέσα στα τόσα πολλά προβλήματα, και μόνο ο κόσμος του Ηρακλή ήταν μαζί μας. Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε τελειώσει. Ο Ηρακλής είχε ιστορία και φανέλα. Χάναμε στο ημίχρονο, αλλά γυρίσαμε το παιχνίδι με τη βοήθεια του κόσμου»
- το αν ήρθε ο Νίκος Καγιούλης στα αποδυτήρια και αν έδωσε υποσχέσεις για πληρωμές: «Ναι, ήταν εκεί. Δε μιλάει πολύ, μας ευχαρίστησε αλλά δεν υποσχέθηκε τίποτα από πλευράς πληρωμών. Μετά τη νίκη στα Γιάννινα, μίλησα λίγο εγώ αλλά ο Καγιούλης δεν είπε κάτι για πληρωμές. Δεν ξέρω τι γίνεται στην ομάδα. Γι αυτό λέω ότι είμαστε μόνο εμείς, ο προπονητής και ο κόσμος. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας στο γήπεδο, τώρα πρέπει να κάνουν κι αυτή τη δική τους»
- την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, δεν είναι η ώρα. Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και αν αυτό γίνει να μιλήσουμε. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, μείναμε στην κατηγορία αλλά πρέπει να πάρουμε και αδειοδότηση. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και ο Ηρακλής να μείνει για πολλά χρόνια στη Σούπερ Λιγκ γιατί είναι μεγάλη ομάδα».
- το πού αφιερώνει την ομάδα: «Σε όλη την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό είνααι πολύ πιο σημαντικό από το να έχεις απλά μια καλή ομάδα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα