Παπαϊωάννου: «Εγώ δεν το μετράω»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Εγώ δεν το μετράω»

bet365

Ο πρόεδρος της Λαμίας ανέφερε πως δεν θα υπολογίσει το γκολ οφ-σάιντ που πέτυχε η ομάδα του στις Σέρρες, αν αυτό κρίνει την άνοδο
Την πρόθεσή του να ζητήσει να μην «μετρήσει» το γκολ που σημείωσε η Λαμία στο ματς με τον Πανσερραϊκό σε περίπτωση που αυτό κρίνει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας «απάντησε» μέσω του Star Κεντρικής Ελλάδας, σε όσους αναφέρονται στον παράγοντα διαιτησία. «Πρέπει να έχουμε τελικά πολλούς τηλεθεατές όταν παίζει η Λαμία και είναι τηλεοπτικό και αυτό είναι καλό όταν σε παρακολουθούν. Μέχρι και ο πρόεδρος της άλλης ομάδας, από ό,τι βλέπω και καταλαβαίνω, πιο πολύ παρακολουθεί τη Λαμία, παρά την ομάδα του. Από εκεί και πέρα έχω να δηλώσω γι' αυτό τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, γι' αυτό το μεγάλο αυτό οφσάιντ, την αλλοίωση του αποτελέσματος. Κοιτάξτε, αν θέλετε την προσωπική μου άποψη είναι μια φάση, που ίσως δεν την έχει ο βοηθός. Είναι ένα γκολ που είναι οφσάιντ. Το είδαμε κι εγώ στην τηλεόραση, δεν μπορεί κανένας αυτό να το αμφισβητήσει, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα ανθρώπινο λάθος. Και πιστεύω ότι αυτό το οφσάιντ δεν μπορούσε να κρίνει το ματς. Από ό,τι κατάλαβε και ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο και αυτοί που το έβλεπαν τηλεοπτικά, η Λαμία ήταν μία ομάδα που είχε την υπεροχή. Ήταν θέμα χρόνου να κάνει το γκολ», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Από εκεί και πέρα βάλαμε τα γκολ που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο από ό,τι καταλάβαμε πάλι ο προπονητής ήθελε να βάλει μικρούς και νεότερους παίκτες. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα η Λαμία στο συγκεκριμένο ματς για να το κερδίσει μέσα στην έδρα της. Απλά τώρα η άλλη ομάδα ψάχνεται στην παραμικρή φάση, στην παραμικρή αυτή να δημιουργήσει ένα θέμα και αυτό έχει δύο εξηγήσεις. Η μια εξήγηση είναι ότι φοβάται ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου που δεν θα έχει πετύχει τον στόχο και θέλει κάπου αλλού να φορτώσει αυτή την αποτυχία. Και μια άλλη σκέψη είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να εκβιάσει σε εισαγωγικά τη διαιτησία να παίξει κατά της Λαμίας. Δε νομίζω, όμως ότι αυτό κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο. Αν δούμε και από άλλες ομάδες έχουν γίνει και χειρότερα οφσάιντ και χειρότερα λάθη. Αυτοί το έχουν πάρει αυτό το θέμα, κάθε Κυριακή, οτιδήποτε γίνεται το σχολιάζουν. Μπορεί να είναι η πιο μεγάλη ομάδα, η πιο δυνατή, με πιο πολλούς δημοσιογράφους, με κόσμο στα media. Ασχολούνται και προσπαθούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το τρυπάκι.
Απλά δεν είδα να σχολιάσουν το τι περάσαμε εμείς μέσα στον Αγροτικό Αστέρα, δεν είδα να σχολιάσουν κάποια άλλα, δεν είδα να σχολιάσουν ποιοι φίλαθλοι έβριζαν τους παίκτες μας στον Αγροτικό Αστέρα, ποιοι φίλαθλοι έβριζαν τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα ότι την άλλη Κυριακή θα έρθετε και θα σας περιποιηθούμε καλά. Γίνονται ένα σωρό άσχημα εδώ στη Football League, που μόνο αυτό το οφσάιντ είναι αυτό που μένει. Να πω και κάτι αντρίκια και εγώ όταν λέω κάτι τον κρατάω τον λόγο μου. Αν το πρωτάθλημα είναι να το κρίνει αυτό το γκολ, δηλαδή πάμε στη διαφορά τερμάτων και για ένα γκολ κρίνεται το πρωτάθλημα, εγώ ο ίδιος δηλώνω από την εκπομπή σας ότι από τη Λαμία εγώ ο ίδιος αυτό το γκολ το αφαιρώ και δεν παίρνει την άνοδο. Και ξέρετε ότι όταν λέω κάτι εγώ το κρατάω. Αν είναι τόσος πολύς ο πόνος τους για ένα γκολ οφσάιντ, που κατά την άποψή μου είναι ένα ανθρώπινο λάθος και δεν είναι, ούτε κάποιο στήσιμο, ούτε οτιδήποτε γιατί η διαιτησία ήταν 50-50 για όσους είδαν».
Κλείνοντας είπε πως «τι να κάνουμε; Να πιάσουμε αυτό τον επόπτη να τον κρεμάσουμε γι' αυτό το ανθρώπινο λάθος. Εγώ μπορώ να το διορθώσω. Αν κριθεί το πρωτάθλημα γι' αυτό το γκολ, δηλαδή κριθεί η άνοδος, εγώ το αφαιρώ. Κι ας είναι η Λαμία, να την κατεβάσω εγώ στην κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα