Η «καταραμένη» Κέρκυρα για τον Κόρμπο

Γιώργος Ντυμένος
Η «καταραμένη» Κέρκυρα για τον Κόρμπο

bet365

Ο χαφ του Πανιωνίου είχε υποστεί τον Μάιο του 2005 ρήξη χιαστών στο ΕΑΚ, όπου χτύπησε ξανά χθες αλλά τελικά απέφυγε τα χειρότερα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος, καθώς απέφυγε την ρήξη χιαστών στο χθεσινό ματς της Κέρκυρας. Ο «κάπτεν» του Πανιωνίου υπέστη τελικά διάταση πρόσθιου χιαστού και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα, όμως πλέον είναι... μαθηματικά βέβαιο πως στο νησί των Φαιάκων δεν θα πηγαίνει ούτε για διακοπές! Ο έμπειρος μέσος για δεύτερη φορά στην καριέρα του χτύπησε εκεί σοβαρά καθώς στις 25 Μαϊου του 2005, ο νεαρός τότε παίκτης της Χαλκηδόνας είχε υποστεί στο ΕΑΚ ρήξη χιαστών! Το «κακό» συνέβη στο 26' της αναμέτρησης και έθεσε νοκ άουτ τον Κόρμπο για περίπου έξι μήνες.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα