Ψάχνει δικαίωση για τις μεταγραφές η Ατλέτικο

Ψάχνει δικαίωση για τις μεταγραφές η Ατλέτικο

Κώστας Ζάλιαρης
Ψάχνει δικαίωση για τις μεταγραφές η Ατλέτικο

bet365

Στο CAS θα βρεθούν εντός της ημέρας, εκπρόσωποι της Ατλέτικο αλλά και ο δικηγόρος της ομάδας, προκειμένου να διεκδικήσουν τη μείωση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στον σύλλογο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μαζί με τη Ρεάλ, η Ατλέτικο βρέθηκε «ένοχη» για παραβίαση κανονισμών σε ό,τι αφορά ενσωμάτωση ανήλικων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής.

Η ποινή που έχει επιβληθεί στους συλλόγους της Μαδρίτης, τους απαγορεύει να προχωρήσουν σε προσθήκες στο ρόστερ τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του τρέχοντος έτους να έχει πλέον περάσει, οι «ροχιμπλάνκος» ψάχνουν δικαίωση και εντός της ημέρας θα παρουσιάσουν στο CAS στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώθηκαν 183 ξένοι ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 18 ετών, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να κάνει μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα