Βιαιοπραγία; Μα η ανακοίνωση του Πλατανιά μιλάει για «εξύβριση»...

Βιαιοπραγία; Μα η ανακοίνωση του Πλατανιά μιλάει για «εξύβριση»...

Βιαιοπραγία; Μα η ανακοίνωση του Πλατανιά μιλάει για «εξύβριση»...

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος υπενθυμίζει στο blog του στο gazzetta την ίδια την ανακοίνωση του Πλατανιά μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Κι όχι μόνο…

Τον πρόεδρο του Πλατανιά, τον κύριο Μαθιουλάκη, δεν τον ξέρω προσωπικά. Σέβομαι την προσπάθεια που κάνει, όπως σέβομαι τις προσπάθειες όλων των προέδρων, όπως σέβομαι ασφαλώς και την ομάδα του Πλατανιά, που καταφέρνει και στέκεται μια χαρά επί μία ολόκληρη πενταετία στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, παρότι δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, ούτε πολύ κόσμο πίσω του.

Αλλά άκουσα χθες μία δήλωσή του στον Σπορ Εφ Εμ κι εκπλήσσομαι. Είπε λοιπόν ο πρόεδρος του Πλατανιά ότι στο ημίχρονο του προ…24 ημερών αγώνα Ολυμπιακού-Πλατανιά «υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών»! Και ξεπερνάω το ότι ο Πλατανιάς εδώ και 24 ημέρες δεν κατήγγειλε πουθενά τίποτα. Αλλά εκπλήσσομαι γιατί απλούστατα, την ίδια ημέρα του αγώνα, για την ακρίβεια λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κι ενώ το ματς είχε τελειώσει πάνω από δύο ώρες νωρίτερα (άρα με πλήρη επίγνωση κι όχι εν θερμώ), η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε εκδώσει ανακοίνωση με κάθε επισημότητα, αναρτημένη στην ιστοσελίδα της, και δεν μιλούσε για καμία βιαιοπραγία στο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη!

Δημοσιεύω και την σχετική φωτογραφία της ανακοίνωσης από το επίσημο σάϊτ του Πλατανιά. Είναι ξεκάθαρο. Η ανακοίνωση αναφέρεται σε «προπηλακισμούς παικτών και μελών του τεχνικού τιμ στο ημίχρονο». Προπηλακίζω, ως γνωστόν, σημαίνει υβρίζω. Αντίθετα, βιαιοπραγία σημαίνει χρήση φυσικής βίας.

Άρα, εδώ προκύπτει ένα σοβαρό θέμα. Την ίδια νύκτα του αγώνα, ο Πλατανιάς ανακοινώνει ότι προπηλακίστηκαν, δηλαδή εξυβρίστηκαν οι παίκτες του. Και 23 ημέρες μετά ο πρόεδρος του δηλώνει κάτι εντελώς διαφορετικό, ότι έγιναν βιαιοπραγίες κατά των παικτών του!
Χωρίς, επιπλέον, στο ενδιάμεσο διάστημα να έχει δηλώσει κανείς από τον Πλατανιά τίποτα και πάνω απ΄ όλα χωρίς να έχει καταγγελθεί τίποτα ενώπιον της Λίγκας, της αθλητικής δικαιοσύνης η, οπουδήποτε αλλού! Χωρίς να υπάρχει τίποτα σχετικό περί «βιαιοπραγίας» στο φύλλο αγώνα η, στις εκθέσεις του παρατηρητή και της Αστυνομίας.

Συγνώμη, όλο αυτό το σκηνικό τι πρέπει να μας "λέει";

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.