Ο Βλάνταν θέλει να αφήσει πίσω τον Φερνάντο

Ο Βλάνταν θέλει να αφήσει πίσω τον Φερνάντο

Ο Βλάνταν θέλει να αφήσει πίσω τον Φερνάντο

bet365

Το σπουδαίο ρεκόρ του ΠΑΟΚ επί εποχής Φερνάντο Σάντος κυνηγάει να σπάσει ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς, την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Εϊμπαρ - Μπιλμπάο (21+).

Απέναντι στον Πλατανιά οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν τις 19 νίκες στο πρωτάθλημα, αριθμός-ρεκόρ για το «Δικέφαλος» τα τελευταία 17 χρόνια, στα πρωταθλήματα που έγιναν με την συμμετοχή 16 ομάδων.

Ο τελευταίος, από το 2000 μέχρι τώρα, που είχε τον ίδιο αριθμό (19) νικών, ήταν τη σεζόν 2009-10, με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του και τον Βλάνταν Ίβιτς στο γήπεδο ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Σέρβου τεχνικού σε 29 παιχνίδια έχει πετύχει 19 νίκες και θα φτάσει τις 20 αν επικρατήσει και της Κέρκυραs, σπάζοντας το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα