Το νέο εκτός έδρας ρεκόρ του ΠΑΟΚ!

Το νέο εκτός έδρας ρεκόρ του ΠΑΟΚ!

Το νέο εκτός έδρας ρεκόρ του ΠΑΟΚ!

bet365

Η ομάδα του Βλάνταν ‘Ίβιτς κατέρριψε το ρεκόρ με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες σε μια σεζόν, που κρατούσε από το 1972-’73, όταν ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει 13 εκτός έδρας νίκες.

Εϊμπαρ - Μπιλμπάο με επιστροφή, αν ο Αντούριθ ανοίξει το σκορ (21+).

Εκείνη την σεζόν η σπουδαία ομάδα του Λες Σάνον, τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό, χτίζοντας πολλά ρεκόρ που χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να καταρριφθούν.

Ένα από τα ρεκόρ της παρέας του Κούδα, του Σαράφη, του Παρίδη και του Ιωσηφίδη, ήταν οι 13 εκτός έδρας νίκες. Οι δώδεκα σημειώθηκαν για το πρωτάθλημα και η μία (στην παράταση επί του Φωστήρα) στο Κύπελλο.

Φέτος η ομάδα του Ίβιτς πέτυχε 8 νίκες στο πρωτάθλημα, 3 νίκες στο Κύπελλο και 3 νίκες στην Ευρώπη.Οι πέντε ήττες σημειώθηκαν όλες στην Αθήνα (4 για το πρωτάθλημα, 1 για το κυπέλλο).

Τα 14 «διπλά» του Δικεφάλου είναι αυτά με αντιπάλους: την Ντιναμό Τιφλίδαδ (0-3), τον Αστέρα Τρίπολης (1-2), τη Σλόβαν Λίμπερετς (1-2), τη Φιορεντίνα (2-3), τον Πανελευσινιακό (0-7), την Κέρκυρα (0-5), τον Λεβαδειακό (0-1), τον Παναιτωλικό (0-2 στο Κύπελλο), τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), τον Παναιτωλικό (0-1), την Λάρισα (0-2), την Ξάνθη (1-2), τον Ατρόμητο (0-2) και την Κυριακή τον Πλατανιά (1-3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα