Ο Μολίνς, ο Ζέκα και η κουβέντα που μπορεί να κάνει κακό στον Παναθηναϊκο

Ο Μολίνς, ο Ζέκα και η κουβέντα που μπορεί να κάνει κακό στον Παναθηναϊκο

Ο Μολίνς, ο Ζέκα και η κουβέντα που μπορεί να κάνει κακό στον Παναθηναϊκο

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη-υποχρέωση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο με τον Μολίνς , τον τραυματισμό του Ζέκα, που δεν παίζει στον "τελικό" με τον ΠΑΟΚ και η ζημιά, που μπορεί να γίνει στην ομάδα, αν τις επόμενες ημέρες πάρει διαστάσεις στις συζητήσεις η απουσία του αρχηγού.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Εϊμπαρ - Μπιλμπάο (21+).

To παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν μία υποχρέωση, που έπρεπε να βγει . Και να βγει με νίκη κόντρα σε μία ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος, που έπαιζε 90 λεπτά στην άμυνα, ταμπούρι. Από αυτό το ματς κρατάμε το πρώτο γκολ του Μολίνς και την κεφάτη παρουσία του Εμποκού και του Χατζηγιοβάνη και το γεγονός, ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκανε ευκαιρίες και έπρεπε να βάλει πιο γρήγορα γκολ. Αυτό, που όμως , έμεινε σε όλους μετά το ματς είναι η φάση του τραυματισμού του Ζέκα. Τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν παίζει στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου κρίνεται για τον Παναθηναϊκό ένας τίτλος. Αν προκριθεί θα διεκδικήσει το κύπελλο στον τελικό, αν αποκλειστεί το χάνει.

Για τον Ζέκα ήταν κακιά στιγμή. Θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιο άλλο ματς, συνέβη σε αυτό. Με τόσο τρέξιμο, που κάνει σε κάθε ματς ο Ζέκα μπορεί να το πάθει αυτό. Και κόντρα στον Ατρόμητο έκανε σπριντ μέχρι το τέλος του αγώνα και εκεί την πάτησε.

Ο Ζέκα είναι μία μεγάλη απουσία, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να σταθεί στην απουσία αυτή. Αν το κάνει θα μπει απροετοίμαστος στην ρεβάνς κυπέλλου και με κίνδυνο να την πατήσει. Εγώ νομίζω, ότι ο ίδιος ο Ουζουνίδης από σήμερα κιόλας σκέφτεται την ομάδα χωρίς τον Ζέκα και θα προσπαθήσει να την «κρύψει» αυτή την απουσία στο γήπεδο, αλλά να μην γίνει και καμία κουβέντα μέχρι την Πέμπτη στα αποδυτήρια. Το ματς αυτό είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό , που ψάχνει ένα γκολ για να προκριθεί. Αν το βάλει όλα τελειώνουν, διότι μετά είναι απίθανο να δεχθεί τέσσερα.

*Ζήσαμε να ακούσουμε, ότι ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην βαθμολογία με 99% κόντρα διαιτησία. Λογικό . Όταν τόσα χρόνια έχεις μάθει στο 100-0 το 50-50 σου φαίνεται σφαγή…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.