Ο Κούγιας και η... φωτογραφία στο site της ΑΕΛ!

Ο Κούγιας και η... φωτογραφία στο site της ΑΕΛ!

Gazzetta team
Ο Κούγιας και η... φωτογραφία στο site της ΑΕΛ!

bet365

Η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τους οργανωμένους καλά κρατεί με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να προαναγγέλει το «ανέβασμα» φωτογραφίας στο επίσημο σάιτ της ομάδας!

Εϊμπαρ - Μπιλμπάο με επιστροφή, αν ο Αντούριθ ανοίξει το σκορ (21+).

Αναλυτικά η δήλωση του αφεντικού της ΑΕΛ έχει ως εξής:

«Πληροφορήθηκα ότι διεδώθησαν δύο ψευδείς ειδήσεις:
Η πρώτη ότι έδειρα έναν περιθωριακό γυμναστή-δημοσιογράφο, ο οποίος εργάζεται δωρεάν σε έναν περιθωριακό σταθμό που δεν έχει πρόγραμμα και ο οποίος σταθμός έχει μόνο μια εκπομπή με αυτόν τον περιθωριακό γυμναστή-δημοσιογράφο, ο οποίος επειδή δεν πήραμε στην Κ20 της ΑΕΛ τον γιο του, σε καθημερινό επίπεδο με συκοφαντεί και με δυσφημεί.
Η αλήθεια είναι ότι εκτός ενός λεκτικού επεισοδίου, το οποίο προκάλεσε ο ίδιος και υπάρχουν γι αυτό τουλάχιστον δέκα μάρτυρες, τίποτα άλλο δε συνέβη.
Η δεύτερη ψευδής είδησις είναι ότι υπάρχει εμφύλιος στην ΑΕΛ και ότι δήθεν μετά τη λήξη του αγώνα με περίμεναν οπαδοί της ΑΕΛ και μου ζητούσαν να πουλήσω τις μετοχές μου.
Αυτό είναι ψέμα και το μόνο που συνέβη είναι ότι δέκα στην κυριολεξία άτομα, τα οποία εμφανίστηκαν μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στο σημερινό παιχνίδι, επενδύοντας στην αποτυχία και τον υποβιβασμό της ΑΕΛ, με περίμεναν στον αυτοκίνητο μου, αφού περίμεναν προηγουμένως να φύγουν οι χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ από το γήπεδο και μου ζητούσαν να συζητήσουμε για το μέλλον της ΑΕΛ και να μη φύγω και όταν τους αγνόησα ακούμπησαν μόνο το αυτοκίνητο μου και δεν υπήρξε κανένα άλλο επεισόδιο.
Τα ίδια πρόσωπα προσπάθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα να σηκώσουν ένα πανό με το σύνθημα "πούλα και φύγε" και όταν ο κόσμος τους αποδοκίμασε το κατέβασαν.
Αύριο το πρωί στο επίσημο site της ΑΕΛ θα είναι η φωτογραφία που απεικονίζονται τα συγκεκριμένα πρόσωπα και είναι μόνο δέκα.
Δεν θέλω να δηλώσω τίποτα άλλο σήμερα, παρά μόνο να ευχαριστήσω τους εφτά χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο με τα παιδιά τους και στήριξαν τους υπέροχους ποδοσφαιριστές και προπονητές μας και στεναχώρησαν αυτούς τους λίγους, οι οποίοι πίστευαν ότι η ΑΕΛ σήμερα θα χάσει και θα υποβιβαστεί στη Football League, για να ξαναβρούν αυτοί οι δέκα λόγω υπάρξεως, όπως είχαν στο παρελθόν και εξαιτίας τους μαζί με τα σφάλματα των παλαιών ιδιοκτητών η ΑΕΛ κατεστράφη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα