Παντελίδης:«Ευλογημένος που ήρθα στον Ηρακλή»

Παντελίδης:«Ευλογημένος που ήρθα στον Ηρακλή»

Gazzetta team
Παντελίδης:«Ευλογημένος που ήρθα στον Ηρακλή»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης δάκρυσε μετά την επιτυχία του Γηραιού και έστειλε το... μπαλάκι της παραμονής στην διοίκηση της ομάδας

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Δακρυσμένος εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης, στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου. Ο κόουτς του Γηραιού απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την επιτυχία τους να κρατήσουν τον Ηρακλή σε αγωνιστικό επίπεδο και τόνισε πως νιώθει ευλογημένος που ήρθε στον Γηραιό. «Είναι λίγο δύσκολο να βάλω σε σειρά τα συναισθήματά μου. Ηταν μία προσπάθεια έξι μηνών με πολύ δύσκολες συνθήκες. Με στιγμές που νιώσαμε πως δύσκολα θα γυρίσει η κατάσταση. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες που έχω στα αποδυτήρια και τους συνεργάτες μου. Τα πόδια μας τρέμαμε δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, δεχτήκαμε και το γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Αποφασίσαμε να κάνουμε δύο αλλαγές. Η μία ήταν αναγκαστική του Αργυρόπουλου και έτσι ρισκάραμε. Ηταν παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Η θέληση μας έδωσε τη νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο μα έδωσε τεράστια ώθηση σε όλη τη χρονιά. Κατορθώσαμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο να ανατραπεί. Ο Παναιτωλικός ήρθε να κάνει αυτό που πρέπει. Ηρθε να κερδίσει. Νομίζω το ποδόσφαιρο έτσι θα πάει μπροστά. Τους δίνω συγχαρητήρια. Δείξαμε πως εμείς το καράβι το φέραμε εκεί που είχαμε πει. Διώξαμε τη «βόμβα» από τα χέρια μας. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μας σε μία μοναδική διαδρομή. Αν δεν ήταν ο Ηρακλής, αυτή η φανέλα, όχι απλά δεν θα πανηγυρίζαμε, αλλά δεν θα κατέβαινε κάν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ακόμα και σε αυτούς που δεν μας πίστεψαν», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε τι «πείσμωσε» όλους στην ομάδα. «Υπήρχαν μερικά σημεία στην διαδρομή αυτή που όσο κι αν πειράξει κάποιον εγώ θα το πω γιατί δεν κρύβομαι. Όταν διάβασα μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, το διαλύστε το, τότε σήκωσα ανάστημα. Προσπαθούσαμε αλλά δεν μας έβγαινε. Όταν άκουγα να λένε πως ο Ηρακλής θα πέσει, νευρίαζα. Και εγώ και τα παιδιά. Το «κλειδί» γύρισε με τη νίκη στη Βέροια. Η ομάδα τότε πήγε εκεί με -3 και κερδίσαμε. Εκεί δείξαμε πως θα το παλέψουμε».
Για το αν αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του σχολίασε πως «έχω κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά αισθανόμουν πως ενώ μπορούσαμε να τρέξουμε κάποιος μας τραβούσε πίσω. Το μέγεθος του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλο. Είμαι ευλογημένος που ήρθα στον Ηρακλή. Ο κερδισμένος της ιστορίας είμαι εγώ. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ηρακλή που με δέχτηκε με τα καλά και τα κακά της».
Μετά είπε ότι «τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Λίγες φορές ένιωσε έτσι στη ζωή μου. Σήμερα θέλω να χαρώ. Εχω πει θα μιλήσω γιατί πρέπει να μην σταματήσω τη χαρά. Θα ήμουν τρελός αν έμενα με αυτές τις συνθήκες. Μακάρι να είναι καλύτερες συνθήκες». Κλείνοντας μίλησε για την διοίκηση. «Εχω μάθει πως όταν υπάρχει κάτι καλό θα είναι τα λύνουμε μέσα στην οικογένεια. Το καράβι το πήγαμε εκεί που έπρεπε. Στη διοίκηση θα ήθελα να πω πως εμείς το κάναμε το καθήκον μας. Είναι η ώρα η δική τους…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα