Πετράκης: «Ένα επίπεδο πάνω ο Ολυμπιακός, δεν βιάζομαι...»

Δημήτρης Τομαράς
Πετράκης: «Ένα επίπεδο πάνω ο Ολυμπιακός, δεν βιάζομαι...»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης σχολίασε πως ο Ολυμπιακός ήταν ένα επίπεδο πάνω και ξεκαθάρισε πως δεν βιάζεται για τις αποφάσεις του για ΠΑΣ.
Πιο αναλυτικά είπε για:
Το ματς στο Καραϊσκάκη: Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σχόλια. Παίζαμε με ομάδα που ήταν ένα επίπεδο πάνω από εμάς και σε θέματα προσωπικότητας και μονομαχιών και σε όλα. Οι παίκτες μου παρά την προσπάθεια δεν θα μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί έτσι όπως πήγε το παιχνίδι.
Το μέλλον του και το γεγονός πως το κλείσιμο της χρονιάς δεν είναι καλό για τον ΠΑΣ: Καταρχήν η διαπίστωση είναι όπως την κάνατε. Θέλαμε ένα πιο καλό κλείσιμο της χρονιάς. Είναι δύσκολο να αλλάξουμε κάτι με ένα ματς. Δεν είναι ώρα για αποτίμηση. Όταν υπάρχει το καλό ή το κακό υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες. Δεν βιάζομαι. Δεν παίρνω βιαστικές αποφάσεις. Με κάτι αρνητικό δεν τοποθετούμαι βιαστικά. Με οκτώ αγωνιστικές μπορούμε να κάνουμε και λάθος. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή. Έχω τοποθετηθεί ξανά για μένα και το εάν θα συνεχίσω στον ΠΑΣ. Θα τελειώσει πρώτα ο Θεός το πρωτάθλημα και η χρονιά και μετά θα μιλήσω με οσους πρέπει και τον πρόεδρο και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα