Σα Πίντο: «Μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό»

Νίκος Αθανασίου
Σα Πίντο: «Μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό»

bet365

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, στάθηκε στην εικόνα του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι Περιστεριώτες ίσως άξιζαν τον βαθμό της νίκης...

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα πολύ καλό παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Εμείς κάναμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος επιθετικά και αυτό που κάναμε κι έχουμε δουλέψει επιθετικά κι αμυντικά. Με αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τουλάχιστον ένα βαθμό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλους παίκτες και συγχαρητήρια στον γκολκίπερ Θεοδωράκη που στο πρώτο του παιχνίδι ήταν πολύ καλός, όπως και ο Νάτσος που μπήκε αλλαγή και τα πήγε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι».

Για το μέλλον του με τον Ατρόμητο: «Αυτό που θέλω εγώ είναι να μείνω. Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα, οι παίκτες, η οργάνωση του κλαμπ. Στην Ελλάδα περνάω πολύ καλά και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα τελείωσε το θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα