Ουάρντα: «Να κάνουμε χαρούμενους τον πρόεδρο και τον κόσμο»

Gazzetta team
Ουάρντα: «Να κάνουμε χαρούμενους τον πρόεδρο και τον κόσμο»

bet365

Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και συνολικά την οικογένεια του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, στην συνέχεια ο Αμρ Ουάρντα στάθηκε στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό επισημαίνοντας πως όλοι θα παλέψουν για να κάνουν χαρούμενους τον πρόεδρο και τον κόσμο.

Ο Αιγύπτιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης στα Περιβόλια και μιλώντας μετά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ανέφερε:

Για το βραβείο του MVP: «Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς αυτή η νίκη, είναι συνολική η προσπάθεια. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε και τον κόσμο και επικεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Σαββίδη: «Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό, υπάρχει και η ήττα σαν αποτέλεσμα. Χάσαμε με 2-0 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς, έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε κάτι καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.. Σαββίδη και την οικογένεια του, γιατί μας στηρίζουν κάθε μέρα και θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους, πετυχαίνοντας κάτι καλό και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για το σημερινό παιχνίδι και αν τους επηρέασαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Ανεξαρτήτως του τι γίνεται σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη. Χτίζουμε μία καινούργια ομάδα, μία καλή ομάδα για το μέλλον και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Φυσικά περιμένω ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τόσο τον πρόεδρο, όσο και τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα