Γιουβέντους - Τζένοα 4-0

Γιουβέντους - Τζένοα 4-0

Gazzetta team
Γιουβέντους - Τζένοα 4-0

bet365

Η Γιουβέντους διέλυσε 4-0 την Τζένοα στο J-Stadium παίρνοντας εκδίκηση για το 3-1 του πρώτου γύρου και εδραιώνοντας της θέση της ως πρωταθλήτρια.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πεσκάρα – Ρόμα, αν ο Τζέκο ανοίξει το σκορ (21+).

Ενας προπονητής πρέπει πάντα να βρίσκει κίνητρα για τα αδιάφορα ματς και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θυμήθηκε την βαριά ήττα του πρώτου γύρου στο Marassi όταν η ομάδα του έχασε με κάτω τα χέρια δεχόμενη 3 γκολ στο πρώτο μέρος. Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League σε βάρος της Μπαρτσελόνα, οι Bianconeri έκαναν κομμάτια την Τζένοα και με ματς περισσότερο πήγαν τη διαφορά από τη 2η θέση και την Ρόμα στους 11 βαθμούς 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Πρώτη συμμετοχή για τον Ιταλό μέσο, Ρολάντο Μαντραγκόρα.

Η Γιουβέντους δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Τζένοα, που κάνει κακό δεύτερο γύρο, και την έπιασε από τον λαιμό. Στο 17' ο Ιγουαΐν με όμορφη πάσα βρήκε τον Μαρκίζιο, εκείνος έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στον Μουνιός και πήγε στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα οι Τορινέζοι τελείωσαν την υπόθεση νίκη. Ο Ιγουαΐν ήταν ξανά μέσα στη φάση, έδωσε με κεφαλιά στον Ντιμπάλα, εκείνος έπαιξε το '1-2' με τον Κεντίρα και στη συνέχεια άφησε όρθιο τον Λαμάνα με εξαιρετικό πλασέ (2-0). Στο 41' ο Μάριο Μάντζουκιτς προσέθεσε ένα ακόμα γκολ στο πάρτι των Bianconeri με εξαιρετικό πλασέ από πολύ δύσκολη γωνία (3-0). Στην επανάληψη οι φάσεις, όπως ήταν λογικό δεν ήταν τόσες πολλές, όμως η Γιουβέντους πέτυχε ένα ακόμα γκολ. Η Μεγάλη Κυρία είχε απίστευτο διπλό δοκάρι με τους Μαρκίζιο και Ιγουαΐν, όμως ο Μπονούτσι κατάφερε τελικά να σκοράρει στο 64' με δυνατό σουτ από το όριο της περιοχής το οποίο κόντραρε για το τελικό 4-0.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Νέτο, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Μπενάτια, Λιχτστάινερ, Κεντίρα (68' Ρινκόν), Μαρκίζιο (86' Μαντραγκόρα), Ασαμόα, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (83' Στουράρο), Ιγουαΐν.

Τζένοα (Ιβάν Τζούριτς): Λαμάνα, Μουνιός, Μπουρδίσο (66' Μπιράσκι), Χεντιλέτι, Λάζοβιτς (86' Χίλεμαρκ), Βελόσο, Κατάλντι, Λασάλτ (48' Μπεγκέτο), Ντσαμ, Παλαντίνο, Σιμεόνε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα