Ο Δώνης η μοναδική απουσία για Ηρακλή

Gazzetta team
Ο Δώνης η μοναδική απουσία για Ηρακλή

bet365

Ο τιμωρημένος Χρήστος Δώνης είναι η μοναδική απουσία του Ηρακλή για το αυριανό ιδιαίτερα σημαντικό ματς με τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο.

Με μία απουσία θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο. Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Χρήστο Δώνη ο οποίος είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Συνολικά την αποστολή του «γηραιού» για το σπουδαίο αυτό ματς αποτελούν οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Αγγελόπουλος, Γροντής, Ηλιάδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Μπαστακός, Πασάς, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα