Επίσημο: Ζημιά στους συνδέσμους ο Ζλάταν

Επίσημο: Ζημιά στους συνδέσμους ο Ζλάταν

Επίσημο: Ζημιά στους συνδέσμους ο Ζλάταν

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως και ο Μάρκος Ρόχο, έχουν υποστεί ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο θα λείψουν.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του Ιμπρα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε απαισιόδοξος, όπως και για τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Μάρκος Ρόχο, που επίσης αποχώρησε χτυπημένος από τον προημιτελικό του Europa League κόντρα στην Αντερλεχτ στο Old Trafford. Αμεσα έγινε γνωστό ότι πρόκειται για πρόβλημα που θα αφήσει τους δύο εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και για τον Ζλάταν οι πληροφορίες μιλούσαν για τραυματισμό που θα του επιτρέψει να παίξει ξανά από το 2018 και ίσως έχει ήδη βάλει τέλος στην καριέρα του γενικά και όχι μόνο στους Κόκκινους Διαβόλους.



Μία μέρα μετά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση. «Υστερα από λεπτομερείς εξετάσεις στους τραυματισμούς των Μάρκος Ρόχο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον αγώνα του Europa League με την Αντερλεχτ, επιβεβαιώνουμε ότι και οι δύο παίκτες έχουν υποστεί ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο και θα χρειαστούν οι γνώμες ειδικών τις επόμενες μέρες. Ακόμα δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνουν εκτός και αυτό θα αποφασιστεί μετά τις συνεδρίες με τους ειδικούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα