Η φιέστα της Κ20 για τον τρίτο σερί τίτλο (pics & vid)

Η φιέστα της Κ20 για τον τρίτο σερί τίτλο (pics & vid)

Gazzetta team
Η φιέστα της Κ20 για τον τρίτο σερί τίτλο (pics & vid)

bet365

Η Κ20 του Ολυμπιακού είχε κατακτήσει τον τίτλο από τις προηγούμενες αγωνιστικές και το γιόρτασε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το μεσημέρι.

Ηταν γνωστό εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Η Κ20 του Ολυμπιακού για τρίτη σερί χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την φιέστα στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη.

Την απονομή της κούπας, που είναι η 5η για τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λίγκα (2010, 2013, 2014, 2015, 2016) και το 6ο στην ιστορία της Νέων πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα κ. Γιώργος Στράτος μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργο Παύλου.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κ-20 και στο τεχνικό επιτελείο, για την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Σήμερα, γιορτάζουμε κι ένα νέο ρεκόρ, το οποίο είναι, τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, από την Κ-20. Αυτό δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αυτό έχει προέλθει από πολλούς ανθρώπους που αγαπάνε τον Ολυμπκιακό, είναι Ολυμπιακοί, έχουν αφοσίωση και πίστη στην ομάδα τους και έχουν κάνει πολλές υπερβάσεις για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο ακόμη. Οι επιτυχίες της Ακαδημίας και η ένταξη ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα ήταν η θέληση και η απαίτηση του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πίστεψε, εμπιστεύτηκε και επένδυσε όσο κανένας άλλος πρόεδρος ΠΑΕ.Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις άλλες δύο ομάδες μας, την Κ-17 και την Κ-15, που μπαίνουν στην τελική ευθεία, για να κατακτήσουν κι αυτοί τα πρωταθλήματά τους», είπε από την μεριά του ο κύριος Παύλου.

«Το πιο σημαντικό είναι αυτό που έγινε τη φετινή χρονιά να μην είναι φωτοβολίδα και να έχει συνέχεια. Έρχονται από πίσω πολύ αξιόλογες φουρνιές στην Ακαδημία. Η ομάδα μας έχει ανάγκη το ελληνικό στοιχείο. Υπάρχουν παιδιά που μπορεί να το υποστηρίξουν αυτό και να ζήσουν το όνειρο τους. Για την Κ20 θα πω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κατακτήσεις 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Όπως είπε και ο κ. Παύλου τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Δουλεύουμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και τα παιδιά έχουν τα πάντα.Η αγάπη, το μεράκι και η επένδυση του Προέδρου είναι τεράστια. Οφείλουμε να πούμε έναν μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη και στον κ. Παύλου. Θέλουμε να έχει συνέχεια η παραγωγή παικτών. Να συνεχίσουμε αυτό που έγινε με τον Ρέτσο, τον Μανθάτη, τον Νικολάου και τον Ανδρούτσο», τόνισε ο Κούλης Καραταϊδης.

«Συγχαρητήρια σ' όλους, στα παιδιά και στους συνεργάτες μου. Είναι μια εξαιρετική χρονιά η οποία θέλουμε να τελειώσε με το αήττητο. Φέτος είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που παιδιά από την Ακαδημία αγωνίζονται στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι το παράσημο για την δουλειά όλων μας. Συνεχίζουμε κάθε χρόνο πιο δυνατά. Ευχαριστούμε τον κ. Παύλου που είναι καθημερινά δίπλα μας και μας στηρίζει και φυσικά τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη που επενδύει συνεχώς στην Ακαδημία και μας παρέχει τα πάντα. Οφείλουμε για το αύριο του Ολυμπιακού να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμη πιο δυνατά και μεθοδικά», πρόσθεσε ο Βασίλης Βούζας.

Όσο αφορά τον αγώνα της 29ης ημέρας ήταν μια εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό ο οποίος προηγήθηκε στο 19' με σουτ του Κιρτζιαλίδη, ασίστ Ξύδα, και διπλασίασε τα τέρματα του στο 79' με τον Καμπετσή, πάλι μετά από πάσα του Ξύδα. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις αγώνες στη διοργάνωση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με την Ξάνθη στην πόλη της Θράκης και με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Ξύδας, Φουάσης, Λάμπρου, Τόλι, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (76' Πέιος), Τασιουλής (59' Καμπετσής), Βάρκας (67' Κωστανάσιος), Πλέγας, Βρουσάι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Ν. Ψάρρας, Κιτσάκης, Ζήκος, Μπελά, Λαμπίρης, Ι. Ψάρρας, Μούτσιος, Παπαδόπουλος, Λιάσσος (90'+ Βλαχόπουλος), Τάτσης.

 

Τελευταία Νέα