Με Τουράμ για να «σπάσει» το σερί

Gazzetta team
Με Τουράμ για να «σπάσει» το σερί

bet365

Η Κέρκυρα υποδέχεται τον Πανιώνιο με σκοπό να βάλει τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών και των 0-14 τερμάτων.

Λες κι έπεσε ο διακόπτης. Από την στιγμή που η Κέρκυρα νίκησε την Ξάνθη με 1-0 την 24η αγωνιστική έπεσε ο γενικός. Εκτοτε οι «Φαιάκες» όχι μόνο μετράνε τέσσερις σερί ήττες αλλά δεν έχουν πετύχει και γκολ και ταυτόχρονα έχουν δεχτεί 14 γκολ!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Φιορεντίνα – Ιντερ, αν ο Ικάρντι ανοίξει το σκορ (21+).

Τέσσερα από την Βέροια, τρία από τον Ηρακλή, δύο από τον Ολυμπιακό και πέντε από την ΑΕΚ. Την Κυριακή η Κέρκυρα υποδέχεται τον Πανιώνιο χωρίς τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο και θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί.

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Κώστας Χριστοφοράκης έχει ξανά στην διάθεσή του τον Ροτζέριο Τουράμ κι άφησε εκτός αποστολής τους Ντιμιτρόφσκι, Αντιλέχου, Ονίλου για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο:
Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Ντιόγκο, Γκομέζ, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Επστάιν, Ντουαλά, Ζορμπάς, Ντιογκό, Τουράμ, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα