Παίζει με διαιτητές από ΕΠΣ που στηρίζει τον «δικό μας» Γραμμένο και…

Παίζει με διαιτητές από ΕΠΣ που στηρίζει τον «δικό μας» Γραμμένο και…

bet365

Ο Kώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τις…φωνές από τη Θεσσαλονίκη για τον…επόπτη στον Πλατανιά!

Διαμαρτύρονται, λέει, στη Θεσσαλονίκη, γιατί ορίστηκαν κατά πρώτον ένας επόπτης από τον Πειραιά, ο Γεωργακόπουλος, στο Πλατανιάς-ΠΑΟΚ και κατά δεύτερον ένας διαιτητής από την Αττική, ο Βάτσιος.

Δηλαδή, υπονοούν κάτι; Ότι θα «παίξουν»…Πλατανιά, για ευνοηθεί ο…Ολυμπιακός; Ποιος να ευνοήσει ρε παιδιά τον Ολυμπιακό; Ο Βάτσιος που έχει παίξει Ολυμπιακό μία φορά, σε αγώνα που κέρδισε στο 93’ μέσα στο Καραϊσκάκη (με τον Αστέρα Τρίπολης) και με ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού για το 0-1 (με συνέπεια τιμωρία του διαιτητή έξι αγωνιστικές εκτός ορισμών);…Η, ο Γεωργακόπουλος, ένα νέο παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ Ολυμπιακό η, ΠΑΟΚ και που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα; Κοροϊδευόμαστε;

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Φιορεντίνα – Ιντερ, αν ο Ικάρντι ανοίξει το σκορ (21+).

Αλλά έχει…γούστο να ακούμε τέτοια πράγματα. Την στιγμή που μόλις τις προάλλες ορίστηκαν στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς διαιτητής (Ζαχαριάδης) κι επόπτης (Νικολαϊδης) από τη Θεσσαλονίκη…

Με το πιο…γουστόζικο όλων, ότι στο τελευταίο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είχε οριστεί διαιτητής που δουλεύει και μένει στη Θεσσαλονίκη, ο Κύζας!

Παρεμπιπτόντως, στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ, διαιτητής (Τζήλος) κι επόπτης (Γκάγκας) είναι από την ΕΠΣ Λάρισας, που έχει ανακοινώσει επίσημα (από τις 9.6.2016) την υποστήριξη της στην υποψηφιότητα του κυρίου Γραμμένου, για τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης είχε στις 5 Μαρτίου δημόσια δηλώσει, «είναι δικός μας» (βλέπε https://www.youtube.com/watch?v=OAUyQ4pV7vk).

Προσέξτε: εγώ δεν υποστηρίζω ότι ο Τζήλος κι ο Γκάγκας θα παίξουν ΠΑΣ, ώστε να βοηθηθεί ο ΠΑΟΚ. Ίσα ίσα, λέω ότι σαν καλοί διαιτητές θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους και θα παίξουν, πιστεύω εγώ, 50-50 στο Καραϊσκάκη.

Αυτό που θέλω να πω, όμως, είναι πως όταν ο Ολυμπιακός παίζει αύριο όλο το πρωτάθλημα, με διαιτητές από μία ΕΠΣ που στηρίζει τον Γραμμένο, για τον οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε πει στην ελληνική κρατική τηλεόραση ότι «είναι δικός μας», δεν μπορούν στη Θεσσαλονίκη να λένε για τον…επόπτη από τον Πειραιά στο παιχνίδι τους στον Πλατανιά…

Και γενικότερα με τη φετινή διαιτησία που έχει ο Ολυμπιακός, να…δυσφορείς για ορισμό στο Πλατανιάς-ΠΑΟΚ ενόψει της οριστικής έκβασης της μάχης του τίτλου, συγνώμη κιόλας, αλλά δεν «λέει» ρε παιδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.