Η αποστολή και τα διλήμματα του Κωστένογλου

Η αποστολή και τα διλήμματα του Κωστένογλου

Η αποστολή και τα διλήμματα του Κωστένογλου

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό(23/4, 15:00) εντός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα με τον Νίκο Κωστένογλου να μην έχει καταλήξει στον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι μεταξύ του Αντώνη Καπνίδη που δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα και του Μπράνα Ίλιτς ο οποίος στους τελευταίους αγώνες κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα απόδοσης. Ανάλογες αμφιβολίες υπάρχουν και για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθούν στον άξονα οι Ρόβας, Πίτου Γκαρσία, Τάτος, ενώ στα άκρα της επίθεσης λογικά θα αγωνιστούν οι Παυλίδης, Ντούνης.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις τις 11αδας, τα πράγματα δείχνουν πολύ ξεκάθαρα. Στην τετράδα της άμυνας, ο Νίκος Καράμπελας θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο, ο Μανώλης Τζανακάκης θα είναι στο αντίστοιχο δεξιό ενώ Ταυλαρίδης και Σόουζα θα είναι οι δύο στόπερ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα