Όταν οι άνθρωποι του μόχθου συνάντησαν τον Λασκαράκη…

Όταν οι άνθρωποι του μόχθου συνάντησαν τον Λασκαράκη…

Όταν οι άνθρωποι του μόχθου συνάντησαν τον Λασκαράκη…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου θυμάται πώς ξεκίνησε η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια με την ΑΕΚ και που έχει φθάσει μετά και τις χθεσινές εξελίξεις…

Τις περασμένες ημέρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε ότι… «άνθρωποι του μόχθου δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ» σε σχέση πάντα με την βραδιά του αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Και κοιτάξτε πώς άλλαξαν όλα αυτά μέσα σε λίγα 24ώρα…

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μ. με επιστροφή, αν ο Καρασκό σκοράρει (21+).

Χθες όλα αυτά ξεχάστηκαν και το βάρος έπεσε στον παρατηρητή Λασκαράκη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στα αποδυτήρια του γηπέδου, την ώρα που προσπαθούσε να ανοίξει μία κλειστή πόρτα που οδηγούσε στα αποδυτήρια των διαιτητών!

Προσέξτε! Αυτό το παραπάνω ΔΕΝ αμφισβητείται ΠΛΕΟΝ από ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ούτε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που από χθες ξαφνικά, ξέχασε τους ανθρώπους του μόχθου και πάνω στον πανικό της, επικαλείται για τα γεγονότα την έκθεση του πρώτου παρατηρητή!

Τι έγραψε ο πρώτος παρατηρητής, ονόματι Βαλσάμης για το περιστατικό: «Ο βοηθός παρατηρητής εδέχθη επίθεση από άτομα της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι τον εξύβρισαν και τον απώθησαν».

Αυτό το δέχεται ο Ολυμπιακός! Και το επικαλείται, για να γλιτώσει από (τα χειρότερα) της μαρτυρίας του ίδιου του Λασκαράκη, ο οποίος απλά εξηγεί με λεπτομέρειες τι συνέβη: «Μετά από πέντε φορές άνοιξε η πόρτα και από εκεί βγήκαν αρκετοί που μου επιτέθηκαν. Λεκτικά και φραστικά. Με έβριζαν, με απειλούσουν, μου έλεγαν ότι ήρθες στημένος από τον Μπέο, με τράβηξαν από την γραβάτα, έφαγα κλωτσιές, έπεσαν επάνω μου».

Ο Ολυμπιακός που προσπάθησε να περάσει ότι… «αστυνομικοί έδειραν ανθρώπους του μόχθου» τώρα πλέον δέχεται ότι:

1) Η πόρτα που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν κλειδωμένη!

2) Όταν αυτή άνοιξε από αστυνομικό, βγήκαν από μέσα 10… οπαδοί(;), φουσκωτοί (;), άνθρωποι του μόχθου (;) άνθρωποι τέλος πάντων, που φορούσαν κόκκινες φόρμες!! (Άραγε τι να έκαναν οι αξιοπρεπείς αυτοί κύριοι στα αποδυτήρια του διαιτητή; Να τον κέρασαν κανένα γλυκό του κουταλιού;)

3) αυτοί απλά έσπρωξαν και έβρισαν τον Λασκαράκη. Και το δέχεται ο Ολυμπιακός, αφού το γράφει και ο πρώτος παρατηρητής τον οποίο επικαλούνται!

Και όμως! Αυτά πλέον ο Ολυμπιακός τα παραδέχεται!! Είναι εκπληκτικό το… που έχουν οδηγηθεί μέσα σε λίγες μόνο μέρες…

Δεν αμφισβητεί ο Ολυμπιακός ότι ήταν κλειστή η πόρτα!

Δεν αμφισβητεί ότι από τα αποδυτήρια βγήκαν 10 άνθρωποι!

Δεν αμφισβητεί ότι έβρισαν τον παρατηρητή και τον απώθησαν!

Το μόνο που αμφισβητούν είναι οι κλωτσιές, γιατί αυτό πλέον είναι και το πρόβλημά τους…

Έλα όμως που ακόμη και ο πρώτος παρατηρητής που τους έμεινε να επικαλούνται για το περιστατικό, αυτός που δεν έγραψε τις κλωτσιές, έχει ΗΔΗ κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του!

Έλα όμως που ΚΑΙ ο παρατηρητής τηλεοπτικών Μίλτος Καλόγηρος, επιβεβαιώνει στο ακέραιο(!) όσα είπε ο Λασκαράκης για τον ξυλοδαρμό που υπέστη!

Έλα όμως που υπάρχουν και τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες, κάτι που επίσης δεν αμφισβητεί ούτε η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Έλα όμως που όλα έχουν καταγραφεί στις κάμερες, για τις οποίες ο Ολυμπιακός δεν κάνει κουβέντα…

Έλα όμως που υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες, οι οποίες ήταν και θα είναι στη διάθεση των δικαστών μέσα και από τα υπομνήματα.

Κλείνοντας και αυτό το blog…

Δεν ξέρω αν οι δικαστές τιμωρήσουν με τις πιο αυστηρές των ποινών την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι πλέον στην πιο δύσκολη θέση.

Δεν ξέρω ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και ποιος θα κερδίσει τα δύο τελευταία ματς.

Δεν ξέρω πόσο καιρό θα διαρκέσει η υπόθεση αφού υπάρχει και δευτεροβάθμιο…

Το μόνο που ξέρω είναι ότι εδώ και λίγο καιρό ανοίγουν όλο και περισσότερα στόματα και λένε πράγματα γι’ αυτούς τους ίδιους και τους ίδιους που είναι πίσω από τόσες και τόσες υποθέσεις…

Και τι να κάνουμε τώρα;

Λέει ψέματα ΚΑΙ ο Λασκαράκης;

Λέει ψέματα ΚΑΙ ο Καλόγηρος;

Λένε ψέματα και οι αστυνομικοί που χτυπήθηκαν;

Λένε ψέματα και οι κάμερες που… τις ξεχνάμε εντέχνως;

Ψέματα πήγαν να πουν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ τους οποίους μόλις βλέπουμε έτοιμους να καταθέσουν, τους αποκαλούμε… «καραγκιόζηδες;»

Για να μην πάμε σε άλλες και άλλες υποθέσεις με… φούρνους, αυτοκίνητα, μπλόκα, συνομιλίες, στοιχήματα, συζητήσεις σε αποδυτήρια Βέροιας, αποδυτήρια Πλατανιά (ακόμη δεν κλήθηκαν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το τελευταίο ματς) του Ατρομήτου, υποθέσεις Γαζώρου, δημοσιογραφικά θεωρία, ξενοδοχεία κτλ κτλ…

Όλοι μα όλοι ψέματα λένε; Όλοι μα όλοι κατά του Ολυμπιακού;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.