Ολυμπιακός: Ο πιο απαιτητικός σχεδιασμός ever...

Ολυμπιακός: Ο πιο απαιτητικός σχεδιασμός ever...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο πιο απαιτητικός σχεδιασμός ever...

bet365

Ο Ολυμπιακός πριν καλά καλά τελειώσει την χρονιά θα πρέπει να οργανώσει την επόμενη για αριθμό αγώνων που θα υπερβεί τους 60 και για ένα Κύπελλο σε νέα μορφή! Το Gazzetta αναλύει.
Εάν η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και δεν... πήγε όπως ακριβώς την περίμεναν στον Ολυμπιακό (σ.σ. υπό την έννοια του ηχηρού αποκλεισμού από την Μπερ Σεβά, των διαρκών αλλαγών με προπονητές και σε επίπεδο προσώπων στο ρόστερ και την πτωτική πορεία ως προς την εικόνα της ομάδας από Δεκέμβριο και μετά) με αγώνες και υποχρεώσεις από τον Ιούλιο και μετά η αμέσως επόμενη προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολη! Ο Ολυμπιακός καλείται να προετοιμαστεί για πρώτη φορά σε δεδομένα 60 και παραπάνω αγώνων (σ.σ. μπορεί και 65), για ένα πρωτάθλημα με τα πλέϊ οφ να βγάζουν πρωταθλητή και για ένα Κύπελλο που είναι πολύ πιθανό να έχει νέα μορφή! Έτσι όπως πάνε τα πράγματα το πιο πιθανό είναι τα ματς να αυξάνονται αντί να μειώνονται και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τηλεοπτικούς λόγους και αξιώσεις.
ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!!
Μαζί με τα τελευταία χρονικά ματς του πρωταθλήματος με ΠΑΣ και Παναιτωλικό αλλά και τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός θα φτάσει αισίως τα 53 ματς φέτος!!!
Αριθμός - ρεκόρ σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις και αγώνες με υψηλό βαθμό απαιτήσεων. Η... παράνοια βέβαια δεν έλλειψε ως προς αυτά που βίωσε αγωνιστικά. Με τις αναβολές και τα γνωστά... θέματα της Λίγκας έφτασε να παίζει πρεμιέρα πρωταθλήματος 11 Σεπτεμβρίου με Βέροια και ενώ έπαιζε μπάλα στην Ευρώπη από τον Ιούλιο...
ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Όπως διαβάσατε στο ρεπορτάζ του Gazzetta.gr το α' στάδιο της προετοιμασίας φέτος αρχίζει πιο νωρίς! Πέρυσι είχε πάει προς τα τέλη του Ιουνίου αλλά φέτος θα αρχίσει λίγο μετά τις 10 του συγκεκριμένου μήνα. Είτε στις 12 είτε στις 13 με την ομάδα να πηγαίνει στο Ζέεφελντ στις 16 ή 17 Ιουνίου για διάστημα περίπου 11 ημερών και με φιλικά. Για το β' μέρος όπως έχουμε αναφέρει ξανά πιθανά μέρη είναι οι Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ελβετία. Για το 2ο στάδιο είναι προφανές πως θα έχει λόγο και συμμετοχή στην απόφαση και ο νέος τεχνικός.
ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ
Φέτος εν μέσω των διαρκών αλλαγών τεχνικών βρέθηκαν να υπάρχουν παίκτες όπως ο Φιγκέϊρας που έπαιζαν μέχρι... σκασμού, ή όπως ο Σεμπά και από την άλλη παίκτες που είχαν μπει στην... καραντίνα για ένα τρίμηνο!
Αυτά τα λάθη δεν μπορούν να επαναληφθούν ως προς το σκέλος της διαχείρισης και του ρόστερ. Σε μία διαδικασία τόσο επίπονη και με τόσα πολλά και δύσκολα ματς σε τρία... ταμπλό κανείς δεν περισσεύει. Όλοι θα πρέπει να έχουν το δικό τους μερίδιο συμμετοχής και την συνεισφορά τους και το ροτέιτσον θα πρέπει να γίνεται με επαρκή λογική. Υπάρχουν βέβαια και τα θετικά. Μέσα από αυτά τα αγωνιστικά... εμπόδια φάνηκαν παίκτες που αντέχουν όπως ο Φιγκέϊρας και παίκτες που δεν μπορούν σε επίπεδο Ολυμπιακού σαν τον Ελιουνούσι.
Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ DEAL ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΜΑΪΟΥ
Με αυτά και με αυτά ο χρόνος... τρέχει και πιέζει. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη να έχει βρει και κλείσει προπονητή είτε από Γαλλία είτε από Ισπανία (σ.σ. αυτές είναι οι επικρατέστερες αγορές και ενώ είναι σαφές πως είχε κοιτάξει περιπτώσεις όπως των Μοντανιέ, Γκαρντ, Μαρθελίνιο και Ράμος) μέσα στον Μαϊο (σ.σ. κατά προτίμηση μέχρι τις αρχές του ή έως τα μέσα του συγκεκριμένου μήνα). Η παρουσία Μπέντο απογοήτευσε τους ιθύνοντες της ομάδας και δεν δείχνουν πρόθεση για επιστροφή στο πορτογαλικό μοντέλο. Εάν μπορούσε να γυρίσει πίσω ο Μάρκο Σίλβα τότε ναι.
Επειδή όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί και ο Σίλβα ακόμα και στην Χαλ να μην συνεχίσει (σ.σ. εφόσον δεν σωθεί η ομάδα) είναι περιζήτητος στο Νησί - και θέλει να μείνει εκεί - οι επιλογές των Πειραιωτών θα είναι άλλου τύπου.
Η... μισή Πρέμιερ άλλωστε ζητάει τον Σίλβα. Μεταξύ άλλων ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ.
ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥ... ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Όπως έχουμε τονίσει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ οι αλλαγές που προβλέπονται για το ρόστερ της ομάδας θα είναι ουκ ολίγες. Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για... μισό περίπου φετινό ρόστερ που μπορεί να... χαιρετήσει. Υπάρχει μία οκτάδα και... βάλε παικτών που μπορούν να αποχωρήσουν και σε αυτούς προφανώς δεν λογίζονται οι... φευγάτοι Λεάλι και Καρντόσο αλλά και οι Παρέδες και Σισοκό, που δεν μένουν. Από τον Ντε Λα Μπέγια μέχρι τον Ντα Κόστα και από τον Ελιουνούσι μέχρι ακόμα και τον Μπουχαλάκη.
Για να... χαιρετήσουν τόσοι παίκτες όμως πρέπει να υπάρχει και διάδοχη κατάσταση. Πέραν των δανεικών (σ.σ. που θα γυρίσουν κάποιοι εξ αυτών όπως οι Γιαννιώτης και Γιαννιώτας και όχι μόνο) θα πρέπει να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται και οι άλλες προσθήκες.
ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Πέραν του ρόστερ στην ομάδα του Ολυμπιακού θα γίνουν και... τομές και στο εσωτερικό της ομάδας.
Αλλαγές σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο που θα έχουν να κάνουν με την συνολική βελτίωση της λειτουργίας της ομάδας σε όλους τους τομείς. Διαφοροποιήσεις που θα συνδέονται και με το θέμα της Φόρεστ, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα