Ουζουνίδης: «Το μυαλό μας στον Ατρόμητο»

Ουζουνίδης: «Το μυαλό μας στον Ατρόμητο»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Το μυαλό μας στον Ατρόμητο»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως... απαγορεύει στους παίκτες του να σκέφτονται την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και θέλει να δει την ομάδα του απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήρθαμε καλά, δεν είχαμε προβλήματα αλλά μας προέκυψαν κάποια μικρά ζητήματα με τις αρρώστες κάποιων παικτών. Θα περιμένουμε μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής για να δούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε τιμωρίες, θα έχουμε κάποιες απουσίες και ελπίζω οι υπόλοιποι να είναι καλά για να μην χρειαστεί να κάνουμε περισσότερες αλλαγές».

Για το αν θα κάνει ξανά μεγάλο σε έκταση rotation: «Δεν έχουμε εξασφαλίσει μαθηματικά την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Θέλουμε αυτό το παιχνίδι και θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο ότι καλύτερο έχουμε αυτή την στιγμή».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για το πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθούν οι παίκτες του ενόψει ΠΑΟΚ :«Είναι δουλειά τους. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στο σπίτι μας, είναι ματς που θα μας δώσει την είσοδο στα πλέι-οφ και μαθηματικά. Αν έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι την ρεβάνς».

Για την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού: «Πάντα βλέπεις πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι σε μεγάλο βαθμό ξέρω πλέον τι χρειάζεται η ομάδα. Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν, ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό που θέλουμε είναι να ετοιμάσουμε αυτούς που είναι στην ομάδα, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τα παιχνίδια που έχουν μείνει. Δεν έχει τελειώσει ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Οπότε καταλαβαίνετε, ότι θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα