Πιο νωρίς προετοιμασία, πιθανότητα και για Γαλλία το β' μέρος!

Πιο νωρίς προετοιμασία, πιθανότητα και για Γαλλία το β' μέρος!

Δημήτρης Τομαράς
Πιο νωρίς προετοιμασία, πιθανότητα και για Γαλλία το β' μέρος!

bet365

Νωρίτερα ξεκινά φέτος η προετοιμασία του Ολυμπιακού με το α' στάδιο στο Ζέεφελντ. Αναζήτηση για το β' στάδιο ακόμα και σε Γαλλία. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Όπως βγαίνει το πλάνο των ανθρώπων του Ολυμπιακού η προετοιμασία τους θα αρχίσει στις 12 ή 13 Ιουνίου στον Ρέντη και στις 16 ή 17 θα μεταβούν στο Ζέεφελντ για το α' μέρος για περίπου 11 ημέρες και 2 με 3 φιλικά.

Στο Λιμάνι είχαν σκεφθεί και την Γερμανία για πιθανό... προορισμό για το β' μέρος της προετοιμασίας ωστόσο υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Εκεί οι ελληνικές και τουρκικές ομάδες δεν επιτρέπεται να κάνουν φιλικούς αγώνες. Δεν χορηγεί άδεια η αστυνομία. Έτσι αναζητούνται λύσεις ακόμα και σε Γαλλία. Πιθανά μέρη για 2ο στάδιο της προετοιμασίας είναι: Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία και Ελβετία. Όλα αυτά πρακτικά σημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τα μέσα Μαϊου θα πρέπει να έχει προπονητή (σ.σ. οι βασικές στοχεύσεις παραμένουν Γαλλία και Ισπανία κυρίως) αλλά και να έχει προχωρήσει αισθητά και τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα