Μπαστακός: «Λες και είμαι χρόνια στον Ηρακλή»

Μπαστακός: «Λες και είμαι χρόνια στον Ηρακλή»

Gazzetta team
Μπαστακός: «Λες και είμαι χρόνια στον Ηρακλή»

bet365

Ο Μπαστακός τόνισε πως αισθάνεται «δεμένος» με τον Γηραιό, αν και βρίσκεται λίγους μήνες στην ομάδα
Το βραβείο του για το best goal της 28ης αγωνιστικής πήρε σήμερα ο Μπαστακός. Ο φορ του Ηρακλή άνοιξε το σκορ στο ματς με τον ΠΑΣ με ένα πολύ ωραία μακρινό σουτ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη (2-1) της ομάδας του. «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου βραβείο, θέλω να το αφιερώσω πρώτα από όλα στην οικογένεια μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει έστω και αν είναι μακριά αλλά και στους φιλάθλους του Ηρακλή», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε αν έχει «δεθεί» με τον Γηραιό. «Ναι, νομίζω ότι συμβαίνει κάτι περίεργο μέσα μου, έχω δεθεί με τον Ηρακλή παρότι είμαι λίγο καιρό εδώ, αισθάνομαι λες και είμαι χρόνια στην ομάδα. Νομίζω ότι η συμπαράσταση του κόσμου, είναι σαν να βλέπω την οικογένεια μου στον Ηρακλή».
Για το ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί είπε ότι «είναι ακόμα ένας τελικός. Να κερδίσουμε, να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσουμε». Για τα εξωαγωνιστικά θέματα του Ηρακλή σχολίασε πως «δεν μας επηρεάζουν αυτά, η δουλειά μας είναι στον αγωνιστικό χώρο. Έξω από αυτόν, ευθύνη είναι σε άλλους», ενώ μετά τόνισε πως δεν σκέφτεται το μέλλον, καθώς αγωνίζεται στην ομάδα ως δανεικός από τον Ατρόμητο. «Δεν θέλω να σκέφτομαι την αποχώρηση μου για την ώρα. Υπάρχουν δυο ματς ακόμα, να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα τα δούμε όλα μετά», Για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της σεζόν και τι θα πράξουν στην ομάδα σχολίασε «ότι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, να δώσουμε την ψυχή μας, την μαχητικότητα μας».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν θα έμενε στον Ηρακλή σε περίπτωση που άλλαζε διοίκηση ο σύλλογος και έκανε τόσο σε εκείνον όσο και στους Περιστεριώτες σχετική πρόταση. «Η αλήθεια είναι ότι έχω δεθεί με την ομάδα του Ηρακλή, αλλά τώρα μου βάζετε δύσκολα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα