Οποια κι αν είναι η απόφαση, κερδίστε!

Οποια κι αν είναι η απόφαση, κερδίστε!

Οποια κι αν είναι η απόφαση, κερδίστε!

Με τον τίτλο μαθηματικά να μην έχει κριθεί, ο Σταύρος Σουντουλίδης «βλέπει πίσω» από το σημερινό ενδιαφέρον (και) των παικτών του ΠΑΟΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ. 

Αίφνης ο αγώνας με τον Πλατανιά στα Χανιά, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον και όλα τα βλέμματα την Κυριακή το απόγευμα θα είναι στραμμένα (και) στο γήπεδο των Περιβολιών.

Όχι, πως δεν υπήρχε ενδιαφέρον, άλλωστε μετά από πολλά χρόνια –επιτέλους- ο πρωταθλητής δεν έχει κριθεί και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του.

Πάντως, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι αντιλαμβάνονται πως με ανοικτή την υπόθεση του Ολυμπιακού και χωρίς την απόφαση των δικαστών της Πειθαρχικής Επιτροπής, το ενδιαφέρον είναι ακόμη μεγαλύτερο. Με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται…

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Είναι λογικό το όλο σκηνικό να απασχολεί έντονα και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, δηλαδή, τον Ιβιτς, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές. Το να μην αποτελούσε θέμα συζήτησης, η σημερινή διαδικασία, θα ήταν το περίεργο.

Η σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου» ολοκληρώθηκε σχεδόν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ακροαματική διαδικασία και η εξέταση του κ. Περικλή Λασκαράκη, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να θέλουν να πληροφορηθούν τι γινόταν εκείνη την ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ κι αν υπάρχει εξέλιξη.

Κι αν για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά, ενδεχομένως να τα έχουν ξαναζήσει, για τους ξένους του ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον φαίνεται να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Αυτοί είχαν και τις περισσότερες απορίες…

Όπως και να’ χει, ο «Δικέφαλος» είναι υποχρεωμένος να πάει και να κερδίσει πάση θυσία τον Πλατανιά στα Χανιά. Όποια και να’ ναι η απόφαση, όποτε κι αν τελεσιδικήσει  η υπόθεση του Ολυμπιακού, οι «ασπρόμαυροι» ξέρουν ότι πρέπει να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς.

Και κάτι τελευταίο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πολλές φορές έχει κατηγορηθεί, από μεγάλο κομμάτι του ασπρόμαυρου κοινού, για αποφάσεις που δεν πήρε κόντρα «στα θέλω» της κερκίδας, για μετριοπαθή πολιτική.  Αρκετά στελέχη της έχουν κατηγορηθεί για δημοσιοϋπαλληλική λογική.  Όμως, η στάση (και δράση) της στην υπόθεση του Ολυμπιακού ήταν αυτή που έπρεπε, κι αυτή που ήθελε από τη διοίκηση του ο κόσμος της ομάδας.

Το αν ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει, στην πράξη, κάτι από αυτή τη διαδικασία, ουδείς το γνωρίζει, άλλωστε δικαστές δεν είμαστε εμείς. Όμως, για να φτάσουμε, εδώ που φτάσαμε, κάποιοι άνθρωποι στη Μικράς Ασίας, το πάλεψαν πολύ. Χωρίς και πάλι να θέλουν να το καρπωθούν. Απλά, έκαναν αυτό που έπρεπε, να κάνουν…

Best of internet