Θέμα ψευδομαρτυρίας για Λασκαράκη επικαλείται ο Ολυμπιακός!

Η ΑΤΑΚΑ ΛΙΒΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Θέμα ψευδομαρτυρίας για Λασκαράκη επικαλείται ο Ολυμπιακός!

Θέμα ψευδομαρτυρίας για Λασκαράκη επικαλείται ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να θέσει ακόμα και θέμα ψευδομαρτυρίας για την κατάθεση Λασκαράκη. Οι εκθέσεις δεν δικαιώνουν τους ισχυρισμούς του για επίθεση και ξύλο.

Επί της διαδικασίας και σύμφωνα με τις εκθέσεις των παρατηρητών αλλά και της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι ισχυρισμοί του Λασκαράκη για ξυλοδαρμό του στο γήπεδο Καραϊσκάκη δεν υπάρχουν πουθενά καταγεγραμμένοι. Μάλιστα, όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό, ούτε στην έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ δεν υφίσταται τέτοια αναφορά. Αυτό που προέκυπτε να υφίσταται ως καταγραφή είναι η λεκτική επίθεση από άτομα τα οποία δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει ο ίδιος και από αριθμό ανθρώπων που δεν προσδιόρισε επαρκώς. Εξάλλου εκεί στάθηκε και η υπερασπιστική γραμμή των «ερυθρόλευκων». Ότι δεν κατονομάστηκε ούτε ένα άτομο. 

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Επί τούτου ο Λίβας ως νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε πως «από πλευράς Λασκαράκη έχουν ειπωθεί τρομερά πράγματα και απίστευτα ψέματα». Με αυτά και με αυτά ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ να θέσει ακόμα και θέμα ψευδομαρτυρίας για να ελεχθούν μέσω προβλεπόμενης διαδικασίας τα όσα υποστήριξε ο εν λόγω β' παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Θα μπορούσε να ζητηθεί ακόμα και η γνωμάτευση ή κατάθεση του γιατρού του αγώνα για τον κ. Λασκαράκη.

Best of internet