Ποια αφαίρεση; Κανένας αξιωματούχος δεν επιβεβαιώνει τον β παρατηρητή!

Ποια αφαίρεση; Κανένας αξιωματούχος δεν επιβεβαιώνει τον β παρατηρητή!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την εκδίκαση της υπόθεσης Ολυμπιακός-ΑΕΚ ενώπιον της πειθαρχικής της ΕΠΟ.

Ποια αφαίρεση; Κανένας αξιωματούχος δεν επιβεβαιώνει τον β παρατηρητή!

Παρά την σημερινή κατάθεση του βοηθού παρατηρητή, εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω την άποψη μου. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί στον Ολυμπιακό η ποινή της αφαίρεσης των έξι βαθμών.

Ο βοηθός παρατηρητή ισχυρίζεται όσα ισχυρίζεται, ότι τον κλότσησαν κλπ, κλπ. Όμως, εδώ υπάρχουν οι επίσημες εκθέσεις όλων των υπόλοιπων αξιωματούχων, που μόνο τέτοια πράγματα δεν λένε. Και μάλιστα αξιωματούχων για τους οποίους ο βοηθός παρατηρητής είπε δύο φορές κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ότι ήταν παρόντες την στιγμή του επεισοδίου. Δηλαδή τον α΄ παρατηρητή και τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ.

Η έκθεση του α΄ παρατηρητή δεν αναφέρει πουθενά για «κλοτσιές» στον βοηθό του. Παρά μόνο για «απώθηση» του.

Κι η έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ μιλάει μόνο για φραστική επίθεση. Για τίποτα άλλο.

Και μιλάμε για δύο εντελώς ανεξάρτητα όργανα, ο παρατηρητής της Λίγκας κι ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ. Και που ήταν κι οι δύο παρόντες στο επεισόδιο, όπως, επαναλαμβάνω, δήλωσε δύο φορές ο βοηθός παρατηρητή. Ήταν μπροστά, αλλά δεν είδαν καμία επίθεση από κανένα με κλοτσιές. Μία επίθεση για την οποία μιλάει μόνο ο βοηθός παρατηρητή.

Επιπλέον δεν υπάρχει πουθενά στην έκθεση της Αστυνομίας αναφορά περί επίθεσης προς τον βοηθό παρατηρητή με κλοτσιές, χειρονομίες η, οτιδήποτε άλλο.

Όπως δεν υπάρχει τίποτα και στο φύλλο αγώνα από πλευράς διαιτητών για επίθεση στον βοηθό παρατηρητή, ο οποίος, σημειωτέον, δεν κατονόμασε ούτε ένα άνθρωπο του Ολυμπιακού ως εμπλεκόμενο στα επεισόδια, ώστε να προκύπτει αντικειμενική ευθύνη του συλλόγου.

Εξυπακούεται  ότι οι δικαστές της πειθαρχικής της ΕΠΟ θα λάβουν υπόψιν τους για την απόφαση τους τις έγγραφες αναφορές του παρατηρητή του αγώνα και του παρατηρητή της ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας και του διαιτητή;…

Συγνώμη έχει καμία λογική από μία κατάθεση ενός βοηθού παρατηρητή, εννιά ημέρες μετά το ματς, να αλλοιωθεί ένα ολόκληρο πρωτάθλημα; 

Best of internet